Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2009

"Καμίνι" το Καραϊσκάκη

Ούτε οι γιορτές δεν σταματούν τον κόσμο του Ολυμπιακού. Το παιχνίδι με την Κλάψα στο γήπεδο Καραϊσκάκη πλησιάζει και οι γαύροι έχουν αρχίσει ήδη και κινούνται στους ρυθμούς του. Καλές οι γιορτές, αλλά την επόμενη εβδομάδα έχουμε έναν πολύ σημαντικό αγώνα που πρέπει πάση θυσία να τον κερδίσουμε.
Έτσι και οι οπαδοί του μόνιμου πρωταθλητή Ελλάδας φροντίζουν για να έχουν.Τα εισιτήρια του αγώνα με την διαλυμένη κυκλοφόρησαν την Τετάρτη το πρωί, αλλά δεν χρειάστηκε αρκετός χρόνος για να εξαντληθούν. Η διάθεση τους έγινε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του Ολυμπιακού και όπως συμβαίνει σε όλα τα σημαντικά παιχνίδια έτσι και σε αυτό έκαναν φτερά σε σύντομο χρονικό διάστημα. Όσοι επιχειρήσετε να κλείσετε ένα μαγικό χαρτάκι μέσω του σάιτ του Ολυμπιακού θα αντικρύσετε το μήνυμα ότι τα εισιτήρια έχουν εξαντληθεί.
Όσοι προέβλεψαν, λοιπόν, εξασφάλισαν μία θέση στο Ναό για το παιχνίδι της ερχόμενης Τετάρτης. Το σίγουρο είναι το Καραϊσκάκη θα "βράζει" στον αγώνα με την κακομοίρα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ο κόσμος θα δημιουργήσει την ατμόσφαιρα που πρέπει και το σίγουρο είναι ότι θα βοηθήσει πολύ την ομάδα για να πάρει τη νίκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: