Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2009

Μπουχτήσαμε από δικαιολογίες

Στον χρόνο συμμετοχής που πήραν κάποιοι παίκτες στάθηκε ο Παναγιώτης Γιαννάκης μετά το παιχνίδι με το Περιστέρι, ανακοινώνοντας παράλληλα πως ο Ολυμπιακός δεν ψάχνει τον αντικαταστάτη του Ουέιφερ…
ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ: «Παίξαμε με μία ομάδα που έχει ενθουσιασμό και έχει κάνει καλά παιχνίδια. Θέλαμε να βάλουμε περισσότερους παίκτες στο παιχνίδι. Θα πρέπει σε τέτοια παιχνίδια να μαθαίνουν και τα νέα παιδιά.
Είχαμε κάποια διαστήματα που παίξαμε καλά και κάποια άλλα που κάναμε λάθη και χάναμε εύκολα τη μπάλα. Ο Κλέιζα έχει κάποιες ενοχλήσεις, αλλά είναι φυσιολογικό. Έχει κουραστεί, έπαιζε όλο το καλοκαίρι. Δεν υπάρχει άνθρωπος που σε εννιά μήνες να έχει συνεχή ανοδική πορεία.
Δεν υπάρχει στο μυαλό μας η σκέψη για ενίσχυση. Προσπαθούμε να ετοιμάσουμε την ομάδα για τα νοκ άουτ παιχνίδια. Τότε θα πρέπει να είναι έτοιμες οι ομάδες. Για να πάρουμε κάποιον θα πρέπει να βρούμε παίκτη που θα μας προσθέσει κάτι με τα προσόντα του. Πολλές φορές μπορεί να θέλουμε κάτι, αλλά δεν υπάρχει στην αγορά ανάλογος παίκτης».
ΜΠΕΒΕΡΛΙ: «Παίξαμε με μία καλή και «πεινασμένη» ομάδα. Στην αρχή είχαμε έλλειψη συγκέντρωσης και βρήκαμε τον εαυτό μας. Παιχνίδι με το παιχνίδι βελτιωνόμαστε, παίζουμε καλύτερα και νομίζω πως όσο περνά ο καιρός θα παρουσιαζόμαστε καλύτεροι. Έπρεπε να βγω και να παίξω σήμερα, επειδή έλειπε και ο αρχηγός μας. Στον Ολυμπιακό έχουμε πολύ καλούς προπονητές και γυμναστές και με βοήθησαν σημαντικά».

Δεν υπάρχουν σχόλια: