Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2009

Ζήτησε "ίση αντιμετώπιση" ο Παπαλουκάς

Εμφανώς εκνευρισμένος ήταν ο Θοδωρής Παπαλουκάς μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης αφήνοντας αιχμές για την διαιτησία χωρίς όμως να το χρησιμοποιεί ως δικαιολογία για την κακή απόδοση του Ολυμπιακού…
ΘΟΔΩΡΗΣ ΠΑΠΑΛΟΥΚΑΣ: «Τυγχάνει να βλέπω όλα τα παιχνίδια της Α1 και αυτό που μπορώ να πω είναι ότι υπάρχουν δυο μέτρα και δυο σταθμά. Αυτό πρέπει να μας προβληματίσει όλους και κυρίως εμάς. Πρέπει να υπάρχει ίση αντιμετώπιση. Ότι καταλάβατε, καταλάβατε και ότι είδατε, είδατε», τόνισε ο Παπαλουκάς ενώ μίλησε και για το παιχνίδι: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι στο οποίο ξεκινήσαμε για ακόμα μια φορά πολύ άσχημα. Καταφέραμε να γυρίσουμε το παιχνίδι, να το ισορροπήσουμε, αλλά δεν μπορέσαμε να κρατήσουμε τη διαφορά. Όταν τα παιχνίδια πάνε στο ένα σουτ, όλα μπορούν να συμβούν».
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ: «Ο κόσμος είδε ένα αρκετά ενδιαφέρον παιχνίδι. Εμείς ξεκινήσαμε για άλλη μια φορά χωρίς συγκέντρωση δίνοντας την ευκαιρία στον Πανιώνιο να βάλει τόσους πολλούς πόντους με τόσο ψηλά ποσοστά στο πρώτο δεκάλεπτο. Στη συνέχεια καταφέραμε να ελέγξουμε το παιχνίδι και να περάσουμε μπροστά, αλλά κάναμε εύκολα λάθη που έβαζαν και πάλι τον Πανιώνιο στο παιχνίδι. Για μας είναι αυτό ένα καλό μάθημα για να είμαστε πιο δυνατοί και πιο αποφασιστικοί σε γήπεδα σαν το σημερινό. Η κακή μας άμυνα έδωσε την ευκαιρία σε μια ομάδα που δεν είχε υψηλά ποσοστά να σουτάρει με ποσοστά σαν τα σημερινά».

Δεν υπάρχουν σχόλια: