Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2010

Για το διπλό στην Πάτρα

Με την προπόνηση που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (23/1) στο κλειστό γυμναστήριο του Ρέντη, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το εκτός έδρας παιχνίδι με την Ε.Α.Πατρών που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή (24/1, 17:00, Novasports 4), στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος βόλεϊ Α1 ανδρών.
Αμέσως μετά, η αποστολή των ερυθρολεύκων αναχώρησε οδικώς για την Πάτρα. Ο Γιώργος Στεφάνου δήλωσε στο επίσημο site του πειραϊκού συλλόγου:
"Πρώτος αντίπαλός μας είναι η κούραση. Προερχόμαστε από συνεχόμενα παιχνίδια, τα οποία μάλιστα έχουν κριθεί σε περισσότερα από τρία σετ. Επίσης, έχουμε να αντιμετωπίσουμε μία πολύ καλή ομάδα όπως είναι η Ε.Α.Πατρών και θα πρέπει να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό προκειμένου να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε. Ψυχολογικά η ομάδα είναι πολύ καλά και πώς να μην είναι άλλωστε, μετά την σπουδαία εμφάνιση και τη νίκη μέσα στο Τρέντο που σηματοδότησε την πρόκρισή μας στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ από τον πιο δύσκολο όμιλο της διοργάνωσης".

Δεν υπάρχουν σχόλια: