Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2010

Η Ζενίτ εμπόδιο για την εξάδα

ΖΕΝΙΤ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ Ο ΣΙΧΑΜΕΝΟΣ... Η ομάδα του Άντερς Κρίστιανσον θα τεθεί αντιμέτωπη με την Ζενίτ Καζάν στην φάση των 12" του Champions League, όπως προέκυψε από την κλήρωση στην έδρα της CEV στο Λουξεμβούργο. Μιλάμε για την ομάδα που κατέκτησε το τρόπαιο την σεζόν 2007-08, επομένως μόνο στρωμένος με ροδοπέταλα δεν θα είναι ο δρόμος των Πειραιωτών...
Όμως, οι ερυθρόλευκοι έδειξαν ότι δεν μασάνε από αντιπάλους και έδρες και έχουν την απαιτούμενη ποιότητα για να περάσουν στην φάση των "6".
Εκεί, θα αναμετρηθούν με το νικητή του ζευγαριού Παναθηναϊκός-Ντιναμό Μόσχας, με τον ελληνικό "εμφύλιο" να φαντάζει πιθανός, αν και ο βαθμός δυσκολίας είναι μεγάλος. Να τονιστεί ότι το πρώτο παιχνίδι θα γίνει στο "Μελίνα Μερκούρη" στις 10 Φεβρουαρίου και η ρεβάνς στη Ρωσία στις 17 του μηνός! Σε περίπτωση πρόκρισης, οι αγώνες των "6" θα λάβουν χώρα στις 3 και 10 Μαρτίου αντίστοιχα. Το Final-4 θα γίνει τελικά στo Λοτζ της Πολωνίας (10 και 11 Απριλίου) και θα διεξαχθεί από την Σκρα Μπελχάτοφ, η οποία περνάει κατευθείαν στην τελική 4αδα. Δικαιωματικά η διοργάνωση πηγαίνει στην χώρα αυτή, διότι γεμίζουν πάντα τα γήπεδα και ο κόσμος αγαπάει με πάθος το άθλημα. Το γεγονός μάλιστα ότι το Final-4 πήγε σε χώρα που έχει ομάδα στην 12αδα, άνοιξε και τον δρόμο στον Ολυμπιακό να συμμετάσχει ως καλύτερος τρίτος στην δεύτερη φάση του θεσμού.
Τα ζευγάρια της φάσης των "12"
Τρεντίνο - Κνακ
ΤΣΣΚΑ Σόφιας - Ρεζόφ
Φριντρισχάφεν - Τιρόλ Ίνσμπουργκ
Μπλεντ - Ματσεράτα
Ντιναμό Μόσχας - Παναθηναϊκός
Ολυμπιακός - Ζενίτ Καζάν

Δεν υπάρχουν σχόλια: