Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2010

Μας... δουλεύει ο Αχμέτοφ με Νέρι

Το πολυπόθητο χαρτί της Σαχτάρ για τον Καστίγιο έφτασε στην ΠΑΕ, αλλά αναφέρεται μόνο σε πώληση του παίκτη. Άρα ο Νέρι δεν έρχεται στον Ολυμπιακό.Το τελευταίο μεταγραφικό σίριαλ στον Ολυμπιακό τούτες τις ημέρες, αφορούσε τον Νέρι Αλμπέρτο Καστίγιο. Ο πρώην παίκτης του Θρύλου, που τώρα αγωνίζεται στη Σαχτάρ, ήρθε πριν από λίγες ημέρες στη χώρα μας και το μόνο που απέμενε, ήταν να στείλει το πολυπόθητο χαρτί του παίκτη η Σαχτάρ, προκειμένου να επισημοποιηθεί ο δανεισμός του. Όλα καλά μέχρις εδώ, έστω κι αν το έγγραφο άργησε να φτάσει στα γραφεία της ΠΑΕ.
Εν τέλει αυτό έφτασε την Πέμπτη, μόνο που τα νέα δεν είναι και τόσο καλά. Το έγγραφο δεν μιλά για δανεισμό, παρά για πώληση (και μόνο) του νεαρού άσου, κάτι που σημαίνει πως το θέμα τελειώνει πριν καλά καλά αρχίσει. Η αισιοδοξία του παίκτη ήταν διάχυτη για το γεγονός πως θα παίξει ξανά μπάλα στον Ολυμπιακό, αλλά για μια ακόμα φορά, οι Ουκρανοί με τον τρόπο τους, μπλόκαραν τη μεταγραφή.
Αρχικά είχε γίνει γνωστό πως οι δύο πλευρές τα είχαν βρει σχετικά με το δανεισμό του Νέρι, ο ίδιος ο παίκτης δεν ανησυχούσε και έλεγε πως το θέμα θα λήξει θετικά, αλλά σύμφωνα με το έγγραφο που έφτασε στην ΠΑΕ, δεν θα γίνει τίποτα, από τη στιγμή που μιλά για πώληση και όχι για δανεισμό του νεαρού στράικερ.Άρα, προς το πρόν "τέλος" ο Νέρι, αφού η Σαχτάρ θέλει να κάνει τα δικά της τα παιχνίδια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: