Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2010

Ψήφο στο Ζίκο δίνει ο Ντάρμπισιρ

Ο Ντάρμπισιρ μετά το ματς με την ΑΕΚ πήρε χρόνο συμμετοχής και στο παιχνίδι με την Λάρισα. Ο Άγγλος επιθετικός σίγουρα θέλει χρόνο ακόμα για να φθάσει στα επίπεδα που και ο ίδιος επιθυμεί. Μετά το ματς με την θεσσαλική ομάδα ο Ματ με δηλώσεις του τάχθηκε υπέρ της παραμονής του Ζίκο τονίζοντας μάλιστα ότι κανείς δεν έχει μαζί του πρόβλημα και απλά οι παίκτες θα πρέπει να προσπαθούν περισσότερο. "Δεν υπάρχει κανένας λόγος στον κόσμο για τον οποίο ο Ζίκο θα έπρεπε να φύγει από την ομάδα. Είναι πολύ καλός προπονητής και τα πάει καλά με την ομάδα και όλοι πρέπει να προσπαθούμε. Όλοι, οι παίκτες, οι εφημερίδες, οι οπαδοί, όλοι", επισήμανε ο Ντάρμπισιρ για να συμπληρώσει ότι "τώρα χρειαζόμαστε σταθερότητα και σύμπνοια απ' όλους για να παλέψουμε".
Όσον αφορά στο ματς με την Λάρισα ο Ντάρμπισιρ επισήμανε:
"Δεν ξέρω γιατί αγχωθήκαμε στο τέλος. Παίξαμε ένα είδος ποδοσφαίρου που δεν συνηθίζουμε. Στο παρελθόν ποτέ δεν πανικοβαλλόμαστε. Πλέον, το σημαντικό είναι ότι κερδίσαμε και συνεχίζουμε την προσπάθειά", ενώ για την δική του απόδοση είπε:
"Προέρχομαι από μεγάλο διάστημα αποχής και είναι θετικό που επιστρέφω. Είμαι έτοιμος για να παίξω ποδόσφαιρο".
Ο Άγγλος επιθετικός ρωτήθηκε για το αν είχε επικοινωνία με τον Πέντερσεν και απάντησε: "Όχι δεν έχω μιλήσω μαζί του. Είναι καλός παίκτης, τα πάει καλά με την ομάδα του και θα είναι καλό για τον σύλλογο να έρθει γιατί νομίζω ότι χρειαζόμαστε έναν τέτοιου είδους παίκτη και θα δούμε".

Δεν υπάρχουν σχόλια: