Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2010

Αρχίζει η αντεπίθεση...

Νίκη που θα επαναφέρει την ηρεμία στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού θέλουν σήμερα οι ερυθρόλευκοι (19:00, NET) κόντρα στον ΠΑΟΚ στο "Γ. Καραϊσκάκης". Οι Πειραιώτες με τους Μπόζινταρ Μπάντοβιτς και Ανδρέα Νινιάδη να ντεμπουτάρουν στο πάγκο του Θρύλου θα προσπαθήσουν να υπερκεράσουν το εμπόδιο του "Δικέφαλου του Βορρά".
Παράλληλα, θα αγωνιστεί εκτός απροόπτου, για πρώτη φορά το νέο απόκτημα του, Θρύλου Χεσούς Ντάτολο.
Αναλυτικά, ο Μπάντοβιτς αναμένεται να επιλέξει τον Αντώνη Νικοπολίδη κάτω από την εστία, ενώ στην άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά θα βρεθούν οι Γιώργος Γκαλίτσιος, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Όλοφ Μέλμπεργκ και Ραούλ Μπράβο. Ως ανασταλτικοί μέσοι, θα αγωνιστούν ο Στολτίδης και ο Μαρέσκα, έχοντας στα δεξιά τον Τοροσίδη και τον Ζαϊρί. Πιο μπροστά θα παίξει ο Όσκαρ και μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Ντιόγο. Στον πάγκο, ως εναλλακτικές λύσεις ο Μπόσκο θα έχει τους ακόλουθους: Πάρντο, Λεονάρντο, Ζεβλάκοφ, Πάντος, Ντουντού, Λεντέσμα, Ντάτολο, Ντάρμπισαϊρ και Λούα Λούα. Εκτός έμειναν οι Γκαλέτι, Ντομί, Κατσικογιάννης, Γιάννης και Κυριάκος Παπαδόπουλος και Μήτρογλου.
Οι ερυθρόλευκοι θέλουν να κάνουν νέο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα αρχή γενομένης με το ματς κόντρα στον ΠΑΟΚ. Σε αυτή τη νέα τους προσπάθεια, έχουν και τις ευχές του μεγάλου, Λουτσιάνο Γκαλέτι, ο οποίος βρέθηκε το Σάββατο στις εγκαταστάσεις του Ρέντη και έγινε όπως αναμενόταν δεκτός, με ιδιαίτερη θέρμη από τους συμπαίκτες του. Ο 29χρονος είχε ιδιαίτερη συνομιλία με τους Χεσούς Ντάτολο και Έντσο Μαρέσκα, ενώ δεν παρέλειψε να πει και μια κουβέντα σχετικά με τον επικείμενο αγώνα. "Δώστε τα όλα να κερδίσουμε, θα είμαι κι εγώ δίπλα σας", είπε ο "Λούτσο", ο οποίος θα βρεθεί σήμερα στο "Γ. Καραϊσκάκης" για να παρακολουθήσει από κοντά την ομάδα.
Αν μη τι άλλο οι ερυθρόλευκοι χρωστάνε στον συμπαίκτη τους μία μεγάλη νίκη και η αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ και το ενδεχόμενο θετικό αποτέλεσμα προσφέρεται για αφιέρωση στον Αργεντινό μέσο.
Ένα στατιστικό, το οποίο αξίζει να αναφέρουμε είναι, ότι ποτέ οι νέοι προπονητές του Ολυμπιακού τα τελευταία 15 χρόνια δεν χάνουν στον πρώτο τους αγώνα. Από τον Διαμαντόπουλο μέχρι τον Ζίκο ο Θρύλος πάντα κάνει ποδαρικό με το δεξί, καθώς ποτέ δεν έχει γνωρίσει την ήττα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: