Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2010

Απ όλα έχει ο μπαξές


Ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με την aftonbladet, είναι μια από τις ομάδες που ενδιαφέρονται για τον Ρόζενμπεργκ. Οι άλλες είναι οι Μονακό, Παρί και Βαλένθια.
Ο παίκτης, που είναι 27 χρόνων και παίζει τούτη τη στιγμή στη Βέρντερ, ενδέχεται να φύγει από τη Βρέμη, έστω κι αν έχει ακόμα 1.5 χρόνο συμβόλαιο. "Υπάρχει ενδιαφέρον από μερικές ομάδες και ίσως να φύγει από τη Βέρντερ", ήταν τα λόγια του μάνατζερ του παίκτη Μάρτιν Νταλίν, σύμφωνα πάντα με τα όσα γράφει η aftonbladet.
Από εκεί και πέρα, επικαλείται το Sportbladet για να αναφέρει τις ομάδες που ενδιαφέρονται για το πρόσωπό του. Είναι η Μονακό, η Παρί, ο Ολυμπιακός και η Βαλένθια, χωρίς από εκεί και πέρα να αναφέρει πως υπάρχουν ή όχι, προτάσεις. Απλά τονίζεται πως το ενδιαφέρον είναι υπαρκτό.
Στο μεταξύ, ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για την απόκτηση του Άντρατζ Κιρμ βγήκε στο προσκήνιο. Συγκεκριμένα, σημερινό δημοσίευμα του "Sport.Dnevnik κάνει λόγο για ενδιαφέρον των ερυθρολεύκων για τον ποδοσφαιριστή της Βίσλα Κρακοβίας.
Ο 25χρονος μέσος, αγωνίζεται στο αριστερό άκρο και από το 2007 είναι διεθνής (24 συμμετοχές / 1 γκολ) με την εθνική ομάδας της Σλοβενίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: