Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2010

Ο Σκόκο θέλει, η ΑΕΚ τον αφήνει;

Θέλει Ολυμπιακό ΣΑΝ ΤΡΕΛΛΟΣ ο Νάτσο Σκόκο... Με δηλώσεις του στο ραδιόφωνο «sport-fm» ο ατζέντης του ποδοσφαιριστή τόνισε ότι δεν υπάρχει μέλλον στην ΑΕΚ για τον Αργεντινό άσο, ο οποίος πλέον δεν αισθάνεται καλά στην ομάδα και καλό θα ήταν η διοίκηση της να βοηθήσει με το αζημίωτο βέβαια προς την κατεύθυνση πώλησής του.
Μάλιστα έκανε κάλεσμα να σταματήσουν οι οπαδικές νοοτροπίες… Από πλευράς διοίκησης Ολυμπιακού, υπάρχει διάθεση για λίγη ακόμη αναμονή. Όλα δείχνουν ότι βρισκόμαστε στην… κόψη του ξυραφιού. Εντός των επόμενων ωρών, άντε μέχρι αύριο θα ξεκαθαρίσουν όλα. Την ίδια ώρα, έχει πάρει τις διαβεβαιώσεις ο Καστίγιο από την Σαχτάρ, ότι μέσα στην ημέρα, το πολύ μέχρι αύριο, θα έχει στα χέρια του το... πολυπόθητο χαρτί που θα του δίνει την ευκαιρία να αγωνισθεί ξανά στον Ολυμπιακό, ως δανεικός για τον επόμενο ενάμιση χρόνο.
Οι ερυθρόλευκοι του έχουν διαμηνύσει εδώ και καιρό, ότι εφόσον τα βρει με τους Ουκρανούς η πόρτα είναι ανοιχτή. Σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες, ο Καστίγιο έχει μιλήσει με τον πρόεδρο των πρωταθλητών Σωκράτη Κόκκαλη και έχουν συμφωνήσει και για τα χρήματα που θα παίρνει ο παίκτης.
Στην πλατεία Αλεξάνδρας προσπαθούν να τελειώσουν και την υπόθεση του Αργεντινού αριστερού χαφ της Νάπολι, Ντάτολο. Ρόλο κλειδί στην υπόθεση παίζει ο τεχνικός διευθυντής της Ιταλικής ομάδας, Μπιγκόν! Είναι ο γιος του γνωστού προπονητή που είχε περάσει από τον πάγκο του Ολυμπιακού. Μάλιστα την προηγούμενη εβδομάδα, ήταν ξανά στην Ελλάδα...

Δεν υπάρχουν σχόλια: