Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2010

"Έκοψε" τους μικρούς ο Μπάντοβιτς

Δεν θα ξαναδούμε, τουλάχιστον για φέτος, τους Άρη Σοϊλέδη, Γιώργο Νικλητσιώτη και Γιάννη Φετφατζίδη να αγωνίζονται με την πρώτη ομάδα (Ανδρών) του Ολυμπιακού. Με απόφαση -εισήγηση- του προπονητή Μπόζινταρ Μπάντοβιτς, οι τρεις νεαροί "ερυθρόλευκοι" ποδοσφαιριστές επέστρεψαν στην ομάδα Νέων με τεχνικό τον Αλέκο Αλεξανδρή. Τους μόνους που κράτησε, από τους πιο νέους, ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς, ήταν οι Γιώργος Κατσικογιάννης και Κυριάκος Παπαδόπουλος. Ο πρώτος παρέμεινε γιατί κυρίως έχει μεγαλύτερη εμπειρία από τους υπόλοιπους ενώ ο δεύτερος λόγω θέσης (κεντρικός αμυντικός) καθώς τα υπόλοιπα διαθέσιμα στόπερ είναι μόλις τρία (Μέλμπεργκ, Αβραάμ, Ζεβλάκοφ).
Ο λόγος που ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς πήρε αυτή την απόφαση έχει να κάνει κυρίως με το γεγονός πως σε αυτή τη δύσκολη καμπή του πρωταθλήματος, ο Ολυμπιακός χρειάζεται έμπειρους ποδοσφαιριστές ενώ παράλληλα έχουν επιστρέψει στην αγωνιστική δράση και οι τελευταίοι τραυματίες. Παράλληλα στο ρόστερ έχουν προστεθεί ήδη δύο παίκτες, όπως ο επιθετικός Λούα Λούα και ο αριστερός εξτρέμ Χεσούς Ντάτολο.
Η απόφαση στεναχώρησε τους Σοϊλέδη, Νικλητσιώτη και Φεταφατζίδη, αλλά δεν μπορούσε ο Σέρβος τεχνικός να κάνει διαφορετικά καθώς το ρόστερ στην προπόνηση έφτασε σχεδόν τα 30 άτομα(!) και δουλειά στο Ρέντη δεν ήταν εύκολο να γίνει με τόσους πολλούς παίκτες. Τώρα υπάρχουν 26 ποδοσφαιριστές μαζί με τον τρίτο τερματοφύλακα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: