Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2010

Πάει για το διπλό στο ΟΑΚΑ

Τόσο ο Παναγιώτης Γιαννάκης όσο και ο Γιοτάμ Χαλπερίν ξέρουν καλά ότι η αυριανή αναμέτρηση θα είναι εντελώς διαφορετική από αυτή του Κυπέλλου, ωστόσο ξέρουν καλά τον τρόπο που θα τους οδηγήσει στη νίκη…
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ: «Αυτό που λέω στα παιδιά και το πιστεύω είναι ότι το αυριανό παιχνίδι θα είναι εντελώς διαφορετικό και σε καμία περίπτωση δεν θα παίξει ρόλο ούτε η νίκη μας στον τελικό του κυπέλλου, ούτε η ήττα – αποκλεισμός του Παναθηναϊκού από την Ευρωλίγκα. Το έχω πει πολλές φορές ότι αυτό που θέλουμε είναι να μαθαίνουμε απ’ όλα τα παιχνίδια. Να μαθαίνουμε να κερδίζουμε ανεξάρτητα τις δυσκολίες και τις συνθήκες του αγώνα. Αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε και την Κυριακή».
ΓΙΟΤΑΜ ΧΑΛΠΕΡΙΝ: «Νομίζω ότι έχουμε ξεχάσει εδώ και μέρες τη νίκη μας στο κύπελλο και ξέρουμε ότι αύριο θα πρέπει να προσπαθήσουμε πιο πολύ αν θέλουμε να κερδίσουμε. Ο Παναθηναϊκός πιστεύω ότι θα είναι πολύ πιο παθιασμένος να μας κερδίσει και θα δώσουν οι παίκτες του ότι έχουν. Σίγουρα έχουμε κουραστεί από τα συνεχόμενα δύσκολα και σημαντικά παιχνίδια, αλλά περισσότερο θεωρώ πως πρέπει να είμαστε έτοιμοι πνευματικά για να τους αντιμετωπίσουμε. Όπως ήμασταν το περασμένο Σάββατο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: