Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2010

"Κάθε ματς ξεχωριστά"

Από επιτυχία σε επιτυχία βαδίζει ο Ολυμπιακός, με τον Γιάννη Καλμαζίδη να αναφέρει πως όλοι κοιτούν κάθε ματς ξεχωριστά.Ο κόουτς του Θρύλου, μίλησε στην "Κερκίδα του Σάββατου" και όπως φάνηκε, παρά τις νίκες, η ομάδα μας είναι συγκεντρωμένη, παντού και πάντα. "Δεν σκέφτομαι το τριπλ κράουν. Σκεφτόμαστε κάθε ματς ξεχωριστά. Αν σκέφτεσαι έτσι, χάνεις το σήμερα και το να κάνεις κάθε μέρα το καλύτερο", ανέφερε ο Καλμαζίδης, για να αναφέρει από εκεί και πέρα, τις διαφορές των Ντιναμό και Ζενίτ, τις οποίες τις έχουμε αντιμετωπίσει φέτος στο Τσάμπιονς Λιγκ.
"Είναι πολύ καλές και οι δυο. Νομίζω ότι είναι λίγο πιο φορμαρισμένη η Ντιναμό. Το δυνατό σερβίς και τα ψηλά παιδιά αποτελούν τα κύρια χαρακτηριστικά του ρωσικού βόλεϊ. Το Τσάμπιονς Λιγκ είναι ιδιαίτερο και δεν φτάνουν ψηλά πάντα οι πιο δυνατές. Έχουν προχωρήσει ομάδες, όπως η Μπλεντ από την Σλοβενία, που δεν τις περιμέναμε. Δεν μπορείς να μιλήσεις ξεκάθαρα για το ποια είναι το φαβορί".Εν συνεχεία, αναφέρθηκε στις μεταπτώσεις της ομάδας μας, φυσιολογικό, αν σκεφτεί κανείς πόσες υποχρεώσεις έχουμε.
"Είναι δύσκολο να είσαι παντού συγκεντρωμένος και να παίζεις το ίδιο δυνατά και καλά. Ξέρουμε ότι στην Ελλάδα όλα κρίνονται στα πλέι οφ και τώρα επικεντρωνόμαστε στην Ευρώπη".Τέλος, αφού τόνισε πως ο Κρίστιανσον έφυγε για καθαρά προσωπικούς λόγους, χαρακτήρισε τον Ιβάν τρομερό, καταλήγοντας για μια ακόμα φορά στον κόσμο, κάνοντάς του έκκληση να γεμίζει το Ρέντη. "Κάνουμε έκκληση στον κόσμο να έρθει να μας δει. Έχει χάσει πολλά σπουδαία παιχνίδια, διότι δεν τα δείχνει η ελεύθερη τηλεόραση".

Δεν υπάρχουν σχόλια: