Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2010

Με τον κόσμο στο πλευρό του

Παρά τη μικρή επιδείνωση του καιρού, ο κόσμος, που θα παρακολουθήσει την Κυριακή στον αγώνα με αντίπαλο τον Ατρόμητο, θα είναι πάρα πολύς.
Ο Ολυμπιακός προέρχεται από την ήττα από την Μπορντό στο Ναό, αλλά έδειξε στο τέλος, πως έχει τα ψυχικά αποθέματα να αντιδράσει.
Σε συνδυασμό με τη μείωση της διαφοράς στο πρωτάθλημα από τον άχρηστο, δείχνει πως έχει φορμαριστεί την κατάλληλη χρονική περίοδο, τη στιγμή δηλαδή που το πρωτάθλημα μπαίνει στην τελευταία του στροφή.
Από τη μεριά του, ο κόσμος του Ολυμπιακού, αναμένεται να δώσει βροντερό "παρών" στο Ναό, ωθώντας την ομάδα να φτάσει στη νίκη και ενδεικτικό είναι πως έχουν πουληθεί πάρα πολλά εισιτήρια έως τώρα. Ναι, ο καιρός αρχίζει να κάνει τα δικά του, αλλά οι παίκτες μας και ο κόσμος μας θα είναι εκεί για να εξασφαλίσουν το τρίποντο.Μόνο και μόνο για το φανταστικό κορεό της Τρίτης, οι παίκτες μας θα πρέπει να υπερβάλουν εαυτούς και όχι μόνο να κερδίσουν τον Ατρόμητο, αλλά να κατακτήσουν επίσης τον τίτλο, ευχαριστώντας το λαό μας με αυτόν τον τρόπο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: