Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2010

Η κατάρα των τραυματισμών...

Από τους δέκα μέσους και επιθετικούς που έχει στο ρόστερ της η ομάδα, μάχιμοι τούτη την ώρα είναι μόνο οι τέσσερις! Οι Ντάρμπισαϊρ, Μήτρογλου, Ζαϊρί και ο (παροπλισμένος το τελευταίο διάστημα) Όσκαρ. Όλοι οι υπόλοιποι είναι στα... πιτς! Κι όλα αυτά σε ένα ιδιαίτερα κρίσιμο χρονικά σημείο για τον Ολυμπιακό, προ ενός εκτός έδρας αγώνα στη Θεσσαλονίκη (Ηρακλή).
Ο Ντάτολο έφυγε για τη Γερμανία, για το φιλικό παιχνίδι της Αργεντινής, έχοντας ενοχλήσεις στον αριστερό δικέφαλο και κανείς δεν ξέρει σε τι κατάσταση θα επιστρέψει. Ο Λούα Λούα έχει ενοχλήσεις στους προσαγωγούς. Ο Μαρέσκα έχει τράβηγμα στο δεξιό δικέφαλο.
Ο Γκαλέτι είναι εκτός εδώ και καιρό. Το ίδιο και ο Ντουντού, ο οποίος, όμως, ελπίζουμε να σφίξει τα δόντια και να συμμετάσχει στην αποστολή για τη Θεσσαλονίκη. Επίσης, ο Ντιόγκο θα γυρίσει στην ομάδα το δεύτερο 15ημερο του Μαρτίου.
Με την επιστροφή των ποδοσφαιριστών την Τετάρτη στις προπονήσεις, ελπίζουμε να υπάρχουν ευχάριστες ειδήσεις από το ιατρικό επιτελείο της ομάδας. Διότι, αν τα πράγματα μείνουν ως έχουν, τότε, ο Ολυμπιακός θα πρέπει να καταβάλει υπερπροσπάθεια για να ξεπεράσει τα εμπόδια που ορθώνονται μπροστά του.
Κι αυτό, καθώς θα υπάρξουν σημαντικά κενά τόσο στα άκρα όσο και στον άξονα, με παίκτες "κλειδιά" στην δημιουργία του παιχνιδιού. Οι Λούα Λούα και Ντάτολο ήταν (μαζί με τον Ντάρμπισαϊρ) οι καλύτεροι παίκτες του Ολυμπιακού στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο, ενώ και η απουσία των Τοροσίδη και Μαρέσκα ήταν κάτι παραπάνω από εμφανής.
Πάλι καλά που είναι οι δύο "κανονιέρηδες", Μήτρογλου και Ντάρμπισαϊρ, είναι "καυτοί", όπως έδειξαν χθες στο "Καραϊσκάκη".
Υ.Γ.: Κάτι πρέπει να γίνει επιτέλους με την "κατάρα" των μυϊκών τραυματισμών. Δεν είναι δυνατόν, μία επαγγελματική ομάδα, του επιπέδου του Ολυμπιακού, να χάνει τέσσερις ποδοσφαιριστές (Μαρέσκα, Τοροσίδη, Λούα Λούα, Ντάτολο) μέσα σε 48 ώρες από ενοχλήσεις στους δικεφάλους! Όποια κούραση και αν υπάρχει από τον αγώνα (που σημειωτέον, διεξήχθη την περασμένη Τρίτη) με την Μπορντό, το οποίο μάλιστα πήγε σε αργό ρυθμό μέχρι το 80ο λεπτό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: