Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2010

Ανετο απόγευμα στη Λάρισα

Σπουδαία νίκη, που τον διατηρεί μόνο πρώτο στην βαθμολογία, σε απόσταση ασφαλείας από τον 2ο Παναθηναϊκό, σημείωσε ο Ολυμπιακός, καθώς τα κορίτσια του Γιάννη Νικολάκη επικράτησαν εκτός έδρας της Λάρισας με 3-0.
Οι «ερυθρόλευκες» πραγματοποίησαν εκρηκτικό ξεκίνημα, καθώς πήραν «περίπατο» το πρώτο σετ με 25-9. Η αντίδραση των γηπεδούχων ήρθε στο 2ο σετ, με την Λαμία να προβάλει σθεναρή αντίσταση στον Ολυμπιακό, τους «ερυθρόλευκους» όμως να είναι αυτοί που έφτασαν στο 27-25 και το 2-0. Πλέον, τα κορίτσια του Θρύλου, έχοντας και το ψυχολογικό αβαντάζ του 2-0, δεν αντιμετώπισαν κανένα πρόβλημα στο 3ο, και τελευταίο όπως αποδείχθηκε, σετ του αγώνα, φτάνοντας στο εύκολο 25-17 και το τελικό 3-0.
Αμέσως μετά την λήξη της αναμέτρησης, ο τεχνικός του Θρύλου Γιάννης Νικολάκης δήλωσε: «Συγχαρητήρια στις κοπέλες για την σημαντική νίκη μέσα σε μια καυτή έδρα που έχουν χάσει βαθμούς αρκετές από τις ομάδες που βρίσκονται ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα. Η σημερινή νίκη ήρθε με την ομάδα πλήρη μετά από αρκετό καιρό, πλην της εγχειρισμένης Μαρκοπούλου, και θα μας βοηθήσει ψυχολογικά ενόψει της δύσκολης συνέχειας σε πρωτάθλημα και κύπελλο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: