Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2010

Επιθετικό σχήμα σήμερα ο Θρύλος

Στις 16:45 (NET) ο Ολυμπιακός υποδέχεται στο σχεδόν γεμάτο Καραϊσκάκη τον Ατρόμητο με αποκλειστικό στόχο τη νίκη. Η «Θεά τύχη» και ο Χάουαρντ Γουέμπ χάλασαν τα ευρωπαϊκά σχέδια των πρωταθλητών που βλέπουν την πορεία τους στο Champions League δύσκολα να προχωράει πέρα από τους «16» μετά το 0-1 της Μπορντό στον Πειραιά, όμως έχουν μέρες για να σκεφτούν το ματς με τους Γιρονδίνους, καθώς προέχει ο Ατρόμητος.Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν πάση θυσία το «τρίποντο» και θα περιμένουν ευχάριστα μαντάτα από την Πλατεία για να βρεθούν στο ρετιρέ, έστω και με παρέα.
Ο τεχνικός της ομάδας, Μπόζινταρ Μπάντοβιτς αναμένεται να παρατάξει τον Ολυμπιακό με επιθετικό σχήμα στην κορυφή του οποίου θα βρίσκονται οι Ματ Ντάρμπισιρ και Λομάνα Λούα Λούα, ενώ και οι υπόλοιπες θέσεις, είναι λίγο ως πολύ δεδομένες, λόγω... λειψανδρίας.Σε ό,τι αφορά στα των Περιστεριωτών, ο τεχνικός της ομάδας Γιώργος Δώνης, δεν έχει όλα τα όπλα στην φαρέτρα του, καθώς θα απουσιάσουν αρκετοί βασικοί παίκτες.
Οι «μπλε» συνεχίζουν να έχουν ελπίδες για πλασάρισμα στην 5άδα και ενδεχόμενο θετικό αποτέλεσμα στον Πειραιά θα τους φέρει ακόμα πιο κοντά.
Ωστόσο, ο Δώνης γνωρίζει πως το έργο της ομάδας του είναι δύσκολο, αφού θα απουσιάσουν αρκετοί παίκτες. Ολιβέιρα, Μελισσάς και Νεμπεγλέρας δεν βρίσκονται στη διάθεση του Ελληνα προπονητή, ενώ χθες προστέθηκε στη λίστα και ο Μπρίτο. Ντεμπούτο αναμένεται να κάνει ο Μπιλαγί, ενώ θα επιστρέψει πιθανότατα κι ο Σφακιανάκης στην αρχική 11άδα. Πιθανότητες να ακούσει το όνομά του στους πρώτους 11 έχει και ο Σαγκανόφσκι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: