Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2010

Το φάντασμα του Βαλβέρδε...

Ο Ολυμπιακός έχει συνηθίσει να κατατρέχετε από τα φαντάσματα των προηγούμενων προπονητών του αλλά αυτό που γίνεται με την περίπτωση του Ερνέστο Βαλβέρδε τείνει να ταυτιστεί το κλίμα που επικρατούσε για χρόνια στις τάξεις των φίλων του Θρύλου για τον Ντούσαν Μπάγεβιτς.
Μετά από την απομάκρυνση του Μπάγεβιτς την πρώτη φορά το 2000 από τον πάγκο του Ολυμπιακού οι φίλοι της ομάδας ζητούσαν επιμόνως την επιστροφή του στην τεχνική ηγεσία, κάτι που έγινε τελικά το 2004. Τώρα το "φάντασμα" του προπονητή που περιφέρεται στο γήπεδο Καραϊσκάκης είναι αυτό το Ερνέστο Βαλβέρδε. Το θέμα είναι ότι οι φίλοι των νταμπλούχων Ελλάδος τον θυμούνται σε περίεργες ή λάθος στιγμές.
Οταν στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο η ομάδα πιέζεται για να δεχθεί γκολ στις καθυστερήσεις, κάποιοι στην εξέδρα απέναντι από τα επίσημα θυμήθηκαν τον Ισπανό προπονητή φωνάζοντας ρυθμικά το όνομά του. Πήραν αφορμή από την μη αντικατάσταση του τραυματία Ντάτολο, αλλά εκείνη την στιγμή ως φίλαθλος του Ολυμπιακού θα πρέπει να υποστηρίξεις την ομάδα να πάρει τους 3 βαθμούς που θέλεις.
Οχι να της κάνεις κακό. Και πολύ σωστά έπραξαν οι οργανωμένοι της Θύρας 7 και γιούχαραν αυτούς που θυμήθηκαν τον Βαλβέρδε σε μία κρίσιμη στιγμή...

Δεν υπάρχουν σχόλια: