Δευτέρα 29 Μαρτίου 2010

Έχασαν και το πριμ 200.000 ευρώ

Αν νικούσαν την Ξάνθη οι παίκτες του Ολυμπιακού θα έπαιρναν 200.000 ευρώ πριμ, όπως τους είχε ανακοινώσει ο Λαυρέντης Λαυρεντιάδης, και όμως δεν τα κατάφεραν. Έτοιμος να δώσει ακόμη 10.000.000 ευρώ ο επιχειρηματίας.
Σε μια κίνηση με σκοπό να τονώσει το ηθικό της ομάδας, στην προσπάθεια της για κατάκτησης του φετινού πρωταθλήματος, ο συμπαίκτης του Σωκράτη Κόκκαλη στην ΠΑΕ Ολυμπιακός, Λαυρέντης Λαυρεντιάδης, αποκάλυψε στους ποδοσφαιριστές των ερυθρολεύκων πως στο ενδεχόμενο που νικούσαν την Ξάνθη θα μοιραζόντουσαν το ποσό των 200.00 ευρώ. Συγκεκριμένα δυο στενοί συνεργάτες του επιχειρηματία, Ρογκόπουλος και Κυριακίδης, θα προσέφεραν τα χρήματα αυτά, τα οποία όμως τα "πέταξαν" οι παίκτες καθώς... κατάφεραν να έρθουν ισόπαλοι στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" με την Ξάνθη η οποία κινδυνεύει με υποβιβασμό.
Ο Λαυρέντης Λαυρεντιάδης παρακολούθησε την αναμέτρηση στη σουίτα μαζί με τον Σωκράτη Κόκκαλη και κατά τη διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας οι δυο άνδρες ενδέχεται να έρθουν σε συμφωνία για νέα Αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Ο Λαυρέντης Λαυρεντιάδης, έχει την διάθεση να αποκτήσει ένα επιπλέον 10% στο ποδοσφαρικό τμήμα ώστε να φτάσει το 20% προσφέροντας ακόμη 10.000.000 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: