Παρασκευή 26 Μαρτίου 2010

"Μου φώναζε ''σούταρε'' και τα έβαλα"

Ο Θοδωρής Παπαλουκάς πέτυχε 4 τρίποντα και κάπως έτσι απάντησε στην πρόκληση του Τόμας Πατσέσας. Διότι ο προπονητής της Πρόκομ, προκαλούσε τον αρχηγό του Ολυμπιακού να σουτάρει...
“Μού φώναζε, σουτ, σουτ. Με άφησε να σουτάρω. Ε, λοιπόν, σούταρα και έβαλα 4”, αποκάλυψε ο Θοδωρής Παπαλουκάς στα αποδυτήρια, εξηγώντας και το 4/6, αλλά και τους 20 πόντους που πέτυχε. Αλλωστε τις πάσες τις ανάλαβε ο Μίλος Τεόντοσιτς. “Θέλω να κάνω ό,τι πρέπει για να κερδίζουμε. Σήμερα τις ασίστ τις έκανε ο Μίλος, ο Λίνας μας έσπρωξε με το σκοράρισμά του όταν χρειάστηκε και εγώ βοήθησα όσο μπορούσα”.
Ο αρχηγός του Ολυμπιακού κοιτάζει και μπροστά: “Πρέπει να πάμε στην Πολωνία να κάνουμε το 3-0. Πρέπει να τελειώσουμε τη σειρά από τη Μεγάλη Τρίτη. Θα μας βοηθήσει να ξεκουραστούμε σωματικά και ψυχολογικά. Οσο πιο γρήγορα τελειώσουμε τα πλέι οφ, τόσο καλύτερα για όλους μας.
Η Πρόκομ είναι μια ομάδα που χρειάζεται προσοχή και πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Σήμερα ξεκινήσαμε καλά, δεν είχαμε ανάλογη συνέχεια, δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι και οι αντίπαλοι το εκμεταλλεύτηκαν. Ομως η ουσία είναι ότι κάναμε το 2-0 και χρειαζόμαστε μία νίκη, έχοντας - αν χρειαστούν - τρεις ευκαιρίες”.

Δεν υπάρχουν σχόλια: