Τρίτη 23 Μαρτίου 2010

«Στο χέρι μας το Τσάμπιονς Λιγκ»

Ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς, όχι μόνο βρέθηκε δίπλα στους παίκτες, στο ΟΑΚΑ, αλλά τους μίλησε για την σημασία κατάληψης της δεύτερης θέσης στα πλεί οφ που οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.
"Δεν ήσασταν καλοί στο πρώτο ημίχρονο. Μετά το πρώτο τέταρτο χάσατε πολλές μονομαχίες και περιοριστήκατε σε παθητικό ρόλο. Στο δεύτερο παίξατε σαν Ολυμπιακός. Η είσοδος του Όσκαρ που είναι σημαντικός παίκτης και έχει ποιότητα, αλλά και η παρουσία του Ντάρμπισιρ, άλλαξαν τα δεδομένα. Σας βοήθησαν πολύ να φτάσετε στη νίκη. Ήταν ένα αποτέλεσμα που χρειαζόσασταν. Δεν πρέπει όμως να πιστέψετε ότι με την επικράτηση επί του Παναθηναϊκού τελείωσε η χρονιά.
Τώρα αρχίζει. Είναι μεγάλη υπόθεση για την ομάδα να βγείτε στο Τσάμπιονς Λιγκ. Αν παίζετε πάντως, όπως στο δεύτερο ημίχρονο, εγώ δεν σας φοβάμαι. Θα τα καταφέρετε. Η ομάδα έχει ποιότητα. Θα επιστρέψει και ο Ντουντού και θα υπάρχει μεγάλη ισορροπία. Στο χέρι σας είναι", ήταν τα λόγια του "Ντάρκογκολ", που για μια ακό,η φορά, δεν αναφέρθηκε στο αν αναλάβει κάποιο πόστο στην ομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: