Δευτέρα 29 Μαρτίου 2010

Η ασίστ της χρονιάς


O ένας (Μίλος Τεόντοσιτς) είναι ο καλύτερος πλέι μέικερ αυτή τη στιγμή στην Ευρωλίγκα ενώ ο άλλος αποτελεί το καλύτερο "4άρι" αυτή τη στιγμή στη γηραιά Ήπειρο. Ο Ολυμπιακός έχει την τύχη και την πολυτέλεια να τους έχει στο ρόστερ του, με τον Σέρβο γκαρντ και τον Λιθουανό φόργουορντ να αποτελούν δυο από τους μεγάλους πρωταγωνιστές στην προσπάθεια των ερυθρολεύκων να σαρώσουν φέτος όλους τους τίτλους.
Στο τελευταία παιχνίδι με τη Πρόκομ στο ΣΕΦ (90-73), κατά την διάρκεια του δεύτερου δεκαλέπτου, οι δυο παίκτες είχαν ένα λεκτικό επεισόδιο με αποτέλεσμα να υπάρξει μια μικρή παρεξήγηση μεταξύ τους. Το θέμα αυτό όμως έληξε oριστικά στο ημίχρονο και στην επανάληψη μας χάρισαν μια εντυπωσιακή φάση βγαλμένη από το ΝΒΑ.
Ο Μίλος Τεόντοσιτς και ο Λίνας Κλέιζα θύμισαν το θρυλικό δίδυμο των Γιούτα Τζαζ, Τζον Στόκτον-Καρλ Μαλόουν, χάρις την ασύλληπτη και οξυδερκής πάσα που έδωσε ο Σέρβος πλέι μέικερ στον Λιθουανό σκόρερ. Μια θεαματική φάση, μια εκπληκτική συνεργασία ή αν θέλετε η ασίστ της χρονιάς στη φετινή Ευρωλίγκα.
Το μόνο κρίμα είναι πως ο Λίνας Κλέιζα δεν πρόλαβε να ξεκινήσει νωρίτερα και να πατήσει καλύτερα στο παρκέ ώστε να τελείωνε με κάρφωμα την ιδιοφυής ασίστ στο ταμπλό του Μίλος Τεόντοσιτς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: