Δευτέρα 29 Μαρτίου 2010

Αναχωρεί για Πολωνία

Τα πάντα είναι έτοιμα και αυτό που απομένει είναι η τυπική επικύρωση της πρόκρισης του Θρύλου στο φάιναλ-φορ του Παρισιού. Μετά τις δύο νίκες επί της Πρόκομ, είναι δεδομένο πως ο Ολυμπιακός θα πετύχει και την τρίτη που θα τον στείλει στη Γαλλική πρωτεύουσα και απλά το ερώτημα είναι αν θα τη πετύχει τη Μεγάλη Τρίτη, ή τη Μεγάλη Πέμπτη. Μετά τις βλακείες που έχουν κάνει οι Πολωνοί, αλλά και βάσει της εξαιρετικής κατάστασης που βρίσκεται η ομάδα, το πιθανότερο είναι πως σε δύο μέρες τα πάντα θα έχουν τελειώσει.
Οι "ερυθρόλευκοι" προπονήθηκαν το μεσημέρι της Κυριακής στο ΣΕΦ και ο μόνος που απουσίασε είναι ο Κώστας Παπανικολάου. Ο νεαρός φόργουορντ έχει υποστεί διάστρεμμα και είναι ο μόνος που δεν θα ακολουθήσει την αποστολή το απόγευμα της Δευτέρας για τη Γκντίνια.
Για τους υπόλοιπους δεν υπάρχει το παραμικρό πρόβλημα και ο Γιαννάκης θα προπονήσει την ομάδα του και το μεσημέρι της Δευτέρας. Στην αποστολή που αναχωρεί με πτήση τσάρτερ το απόγευμα της Δευτέρας, θα συμπεριληφθούν 14 παίκτες και την Τρίτη θα γίνει γνωστό ποιοι θα αποκλεισθούν. Η ομάδα είναι σε σπουδαία κατάσταση απ' όλες τις απόψεις και στη Πολωνία αναμένεται να βρεθεί τη Μεγάλη Τρίτη και ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναγιώτης Αγγελόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: