Τρίτη 27 Απριλίου 2010

"Είχα πρόταση τον Μάρτιο"

Στην αποκάλυψη πως αρνήθηκε πρόταση του Ολυμπιακού τον Μάρτιο προχώρησε με δηλώσεις του σε ιστοσελίδα της πατρίδας του ο Ερνέστο Βαλβέρδε. Γιατί είπε "όχι" και τι περιμένει...
Ο Βάσκος μίλησε στην "Deia.com" επιβεβαιώνοντας την φημολογία που τον ήθελε να έχει δεχτεί προσφορά από τον Ολυμπιακό για να αντικαταστήσει τον Μπόζινταρ Μπάντοβιτς λίγο πριν από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.
Ο 47χρονος, όμως αρνήθηκε, καθώς δεν ήθελε να αναλάβει την ομάδα στα μέσα της περιόδου και λίγο καιρό μετά την απομάκρυνση του από την Βιγιαρεάλ.
Από 'κει και πέρα σχετικά με το μέλλον του υποστήριξε πως περιμένει προτάσεις προκειμένου να τις εξετάσει και να αποφασίσει σε ποια ομάδα θα εργαστεί τη νέα χρονιά. Τέλος, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο φημολογούμενο ενδιαφέρον για τον Γέστε, ο οποίος μένει ελεύθερος το καλοκαίρι από την Μπιλμπάο.
"Περιμένω να τελειώσει η σεζόν για να δω αν θα προκύψει κάτι ενδιαφέρον. Όλα θα εξαρτηθούν από τις προτάσεις που θα έρθουν. Αν δεν συμβεί κάτι, δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο", είπε αρχικά και συμπλήρωσε σχετικά με το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού:
"Πράγματι, είχαν επικοινωνήσει μαζί μου πριν από περίπου ένα μήνα, αλλά δεν ήθελα να πάω εκείνη την περίοδο, γιατί είχα φύγει από τη Βιγιαρεάλ το Φεβρουάριο και δεν ήθελα να αναλάβω άλλη ομάδα το Μάρτιο. Δεν ήταν σωστό".
Για το αν θα προτιμούσε να εργαστεί στην πατρίδα του είπε: "Αυτά τα πράγματα δεν τα σχεδιάζεις. Όλα θα εξαρτηθούν από το τι προτάσεις θα έρθουν. Πέρυσι η περιπέτεια στην Ελλάδα πήγε καλά, αλλά επέστρεψα. Θα περιμένω να δω αν προκύψει κάτι και αν όχι, όλα καλά".
Τέλος, για την φημολογία για Γέστε, είπε: "Είναι αλήθεια πως όταν ήμουν στον Ολυμπιακό είχαμε ρωτήσει την Μπιλμπάο για τον Γέστε, γιατί είχαμε πολλούς τραυματισμούς μέσων, αλλά δεν οδήγησε πουθενά αυτό γιατί η Μπιλμπάο δεν τον έδινε. Ήταν μία από αυτές τις περιπτώσεις που εξετάζεις το πρωί και "κόβονται" το απόγευμα".

Δεν υπάρχουν σχόλια: