Τρίτη 20 Απριλίου 2010

"Ταύροι" οι Μπουρούσης και Μπέβερλι

Μπορεί να έφυγαν με... σουβενίρ από το "σμαραγδένιο νησί" οι Γιάννης Μπουρούσης και Πάτρικ Μπέβερλι, όμως είναι πολύ καλά και τίθενται κανονικά στην διάθεση του Παναγιώτη Γιαννάκη για τις επερχόμενες υποχρεώσεις του Ολυμπιακού σε Α1 και Ευρωλίγκα.
Τόσο ο Έλληνας σέντερ όσο και ο Αμερικανός γκαρντ ξεπέρασαν τα μικροπροβλήματά τους, προπονήθηκαν κανονικά την Δευτέρα (19/4) και θα παίξουν στο φιλικό με το Περιστέρι την Τετάρτη στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.
Ο Έλληνας σέντερ φορούσε μάσκα στην διάρκεια της προπόνησης, ώστε να προστατέψει τη μύτη του, ενώ ο Μπέβερλι δεν φαίνεται να αντιμετωπίζει κάτι σοβαρό στους προσαγωγούς. Ο Ολυμπιακός παίζει με την Ολύμπια Λάρισας την 25η αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Α1, γι' αυτό και επιλέχθηκε το συγκρότημα του Θανάση Σκουρτόπουλου για φιλικό αγώνα, μιας και είναι σαφώς πιο δυνατό από την ομάδα του Κάμπου. Οι ερυθρόλευκοι είναι λογικό να κινούνται για τα καλά σε ρυθμούς Final-4 και όλες οι κινήσεις τους γίνονται με βάση τους αγώνες στην γαλλική πρωτεύουσα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: