Παρασκευή 23 Απριλίου 2010

Αμφίβολος ο "Σόφο", εκτός ο Σλούκας

Ο προπονητής του Ολυμπιακού με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ υποστήριξε ότι δεν υπάρχουν αδιάφορα ματς: "Είναι κρίμα που η Λάρισα δεν θα έχει ομάδα τη νέα χρονιά στην Α1. Εύχομαι γρήγορα να επιστρέψουν γιατί το ελληνικό μπάσκετ χρειάζεται την ομάδα μιας πόλης που έχει προσφέρει πολλά και πολλούς παίκτες στο άθλημα.
Το έχω ξαναπεί ότι δεν υπάρχει αδιάφορο παιχνίδι και θέλουμε απέναντι στην Ολύμπια να κερδίσουμε κάποια πράγματα όπως σε κάθε παιχνίδι που δίνουμε ανεξαρτήτου αντιπάλου".
Από την πλευρά του ο Σκούνι Πεν τόνισε ότι ο αγώνας με την Ολίμπια αποτελεί μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για να προετοιμαστούν, ενόψει του φάιναλ φορ της Ευρωλίγκας.
"Αυτά τα παιχνίδια είναι περίεργα γιατί δεν υπάρχει μεγάλο κίνητρο. Εμείς έχουμε δυο εβδομάδες να προετοιμαστούμε σωστά για το Φάιναλ Φορ και παράλληλα να κερδίζουμε όλα μας τα παιχνίδια παίζοντας καλό μπάσκετ.
Μη ξεχνάτε άλλωστε ότι πριν το Παρίσι έχουμε και τα προημιτελικά του ελληνικού πρωταθλήματος και πρέπει να είμαστε σοβαροί. Η Ολύμπια δεν έχει κανένα άγχος αφού έχει ήδη υποβιβαστεί και θα παίξει ελεύθερα γι’ αυτό θα πρέπει από την αρχή να τελειώσουμε το παιχνίδι".
Στα αμιγώς αγωνιστικά νέα αμφίβολη κρίνεται η συμμετοχή του Σοφοκλή Σχορτσανίτη στην αναμέτρηση με την Ολίμπια Λάρισας. Ο 24χρονος σέντερ ταλαιπωρείτε από ένα διάστρεμμα και όπως όλα δείχνουν για προληπτικούς λόγους, ο Παναγιώτης Γιαννάκης δεν θα το χρησιμοποιήσει κόντρα στην ουραγό της Α1.
Εκτός μάχης έχει τεθεί ο Κώστας Σλούκας, ο οποίος έχει ενοχλήσεις στον λαγονοψοΐτη και ακολουθεί θεραπεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: