Τρίτη 20 Απριλίου 2010

Τρεις εβδομάδες εκτός ο Ντιόγκο

Δεν μπορεί να υπολογίζει το Λουίς Ντιόγκο ο Ολυμπιακός για τα πλέι οφ που ακολουθούν, καθώς ο Βραζιλιάνος επιθετικός των Πειραιωτών θα μείνει εκτός δράσης για τρεις εβδομάδες λόγω θλάσης αριστερού τετρακέφαλου μυός
Αυτό σημαίνει ότι δεν θα παίξει στα προσεχή έξι παιχνίδια της ομάδας, τα οποία ολοκληρώνονται στις 16 Μαΐου με τον αγώνα κόντρα στην ΑΕΚ.
Ο Ντιόγκο υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία, η οποία έδειξε το πρόβλημα, το οποίο προέκυψε κατά την διάρκεια της αναμέτρησης με τον Άρη την Κυριακή στο γήπεδο "Γ। Καραϊσκάκης"। Ο ερυθρόλευκος άσος αναγκάστηκε να αποχωρήσει στο 35ο λεπτό, παραχωρώντας την θέση του στο Λεονάρντο.
Η ενημέρωση της ΠΑΕ έχει ως εξής: "Ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας Ντιόγκο Λουίς Σάντος, υποβλήθηκε σήμερα, στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών, σε μαγνητική τομογραφία. Από τα αποτελέσματα της εξέτασης διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί θλάση αριστερού τετρακεφάλου μυός και υπολογίζεται ότι θα απουσιάσει από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας για διάστημα περίπου τριών εβδομάδων".

Δεν υπάρχουν σχόλια: