Τρίτη 20 Απριλίου 2010

Πρόταση παραμονής σε Ζεβλάκοφ

Νέο συμβόλαιο στον Μίχαλ Ζεβλάκοφ ετοιμάζουν στον Ολυμπιακό...
Όχι, λόγω του τέρματος που πέτυχε εναντίον του Άρη, ή επειδή απεσώβησε προχθές την ισοφάριση στο κοντινό πλασέ του Κόκε.Ο διεθνής Πολωνός αμυντικός έχει τέσσερα βασικά πλεονεκτήματα।Πρώτον, είναι άριστος επαγγελματίας. Δεν έχει δημιουργήσει ποτέ προβλήματα στα αποδυτήρια, ούτε στις σχέσεις του με τους προπονητές και τους συμπαίκτες του, κι όποτε κλήθηκε να βοηθήσει ήταν πάντοτε "ζεστός". Σαν να είχε στα πόδια παιχνίδια "βασικού".Δεύτερον, έχει μεγάλη εμπειρία από ευρωπαϊκές διοργανώσεις και μπορεί να βοηθήσει τις κρίσιμες στιγμές. Επίσης, μπορεί να συνεργαστεί άψογα, τόσο με τον Μέλμπεργκ, όσο με τον Αβραάμ και τον Κυριάκο Παπαδόπουλο.
Τρίτον, για την επόμενη σεζόν θα κοστίσει στην ΠΑΕ περίπου 400।000 ευρώ। Ποιόν διεθνή κεντρικό αμυντικό μπορεί να βρει ο Ολυμπιακός, ο οποίος μπορεί να παίζει κάθε φορά για 8 ή 9 με άριστα το 10, με λιγότερα χρήματα στη διεθνή αγορά;
Τέταρτον, ο Ζεβλάκοφ είναι πιά μέρος της φιλοσοφίας και νοοτροπίας του Ολυμπιακού και δεν χρειάζεται "χρόνο προσαρμογής", όπως ενδεχομένως να θέλει κάποιος νεοφερμένος ποδοσφαιριστής.Διότι, η ομάδα δεν μπορεί να μείνει με τρεις κεντρικούς αμυντικούς (Μέλμπεργκ, Αβραάμ και Κυριάκο Παπαδόπουλο), αν αποχωρήσει ο Πολωνός. Θα χρειαστεί να αποκτηθεί, κι άλλος παίκτης. Εκτός, κι αν αρχίσουν πάλι τα "μπαλώματα". Ότι μπορεί να παίξει στόπερ και ο Τοροσίδης, ή ο Ραούλ Μπράβο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: