Τρίτη 20 Απριλίου 2010

Εκκίνηση με Άρη, αυλαία με ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ

Oλοκληρώθηκε η κλήρωση των πλέι οφ της Super League, με τον Ολυμπιακό να ξεκινάει τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις από τη Θεσσαλονίκη κόντρα στον Άρη την Τετάρτη 28 Απριλίου.
Η πρεμιέρα για τους ερυθρόλευκους χαρακτηρίζεται "παγίδα", καθώς σε ενδεχόμενο ήττας στο "Κλεάνθης Βικελίδης" τότε θα μπουν όλες οι ομάδες στο κόλπο κατάκτησης της πολυπόθητης 2ης θέσης που οδηγεί στην έξοδο στα προκριματικά του Champions League. To παιχνίδι κόντρα στην ομάδα του προπονητή Έκτορ Ραούλ Κούπερ χαρακτηρίζεται κομβικής σημασίας ενόψει της συνέχειας και χρειάζεται την απαραίτητη προσοχή.
Στη συνέχεια, οι ερυθρόλευκοι θα υποδεχτούν στο Φάληρο την ΑΕΚ την Κυριακή 2 Μαΐου ενώ την 3η αγωνιστική οι Πειραιώτες θα αγωνιστούν με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα (5/5). Οι δυο ομάδες θα μονομαχήσουν μεταξύ τους αμέσως μετά στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" την Κυριακή 9 Μαΐου, ενώ για την 5η αγωνιστική οι ερυθρόλευκοι θα υποδεχτούν στην έδρα τους τον Άρη (12/5). Στην αυλαία της διαδικασίας των πλέι οφ για την κατάκτηση της 2ης θέσης, ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει την "Ένωση" στο ΟΑΚΑ την Κυριακή στις 16 Μαΐου.
Αναλυτικά το πρόγραμμα των πλέι οφ
1η αγωνιστική 28/4 (Τετάρτη)
ΑΕΚ-ΠΑΟΚ
Άρης-Ολυμπιακός
2η αγωνιστική 2/5 (Κυριακή)
ΠΑΟΚ-Άρης
Ολυμπιακός-ΑΕΚ
3η αγωνιστική 5/5 (Τετάρτη)
ΑΕΚ-Άρης
ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός
4η αγωνιστική 9/5 (Κυριακή)
Άρης-ΑΕΚ
Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ
5η αγωνιστική 12/5 (Τετάρτη)
ΠΑΟΚ-ΑΕΚ
Ολυμπιακός-Άρης
6η αγωνιστική 16/5 (Κυριακή)
Άρης-ΠΑΟΚ
ΑΕΚ-Ολυμπιακός

Δεν υπάρχουν σχόλια: