Κυριακή 9 Μαΐου 2010

"Το χέρι του Θεού ο Τζος"



Μετά τον Ντιέγκο Μαραντόνα και το περίφημο χέρι του θεού στον προημιτελικό του Μουντιάλ του 1986 με την Αγγλία έφτασε η ώρα και για τον Τζος Τσίλντρες να μπει στο πάνθεον της ιστορίας με το περίφημο κάρφωμα του στον ημιτελικό με την Παρτιζάν. Δείτε τα βίντεο από την εκδήλωση.
Η μητέρα του Αμερικανού μαζί με τα αδέρφια του είναι στο Παρίσι και ζουν από κοντά την προσπάθεια του "Τσίλι" να κατακτήσει με τον Θρύλο το Ευρωπαϊκό.
Η κ. Τσίλντρες μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του Ολυμπιακού, αναφέρθηκε στην τελευταία φάση της κανονικής διάρκειας του παιχνιδιού με την Παρτιζάν όπου ο “Τσίλι” κάρφωσε και έστειλε την ομάδα του στην παράταση: "Δεν μπορούσα να δω τίποτα γιατί είχαν σηκωθεί όλοι πάνω και ξαφνικά είδα δυο χέρια να εμφανίζονται από το πουθενά. Ήταν τα χέρια του… Θεού".
Στην "Πόλη του Φωτός" βρίσκονται ακόμα και οι γονείς του Λίνας Κλέιζα. Μάλιστα τόσο οι συγγενείς του Αμερικανού φόργουορντ όσο και του 25χρονου Λιθουανού έδωσαν εχθές το "παρών" στην βράβευση των δύο παικτών και φωτογραφήθηκαν μαζί τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: