Κυριακή 23 Μαΐου 2010

Ίσως χάσει και τους τελικούς

Η κατάσταση της μέσης του Παναγιώτη Βασιλόπουλου χειροτερεύει αντί να βελτιώνεται και πλέον ο κίνδυνος να μην είναι ικανός να αγωνιστεί στους τελικούς του πρωταθλήματος είναι ορατός. Ο Πυργιώτης φόργουορντ αφού έμεινε εκτός προπονήσεων για πέντε μέρες, χθες αισθάνθηκε λίγο καλύτερα και ξεκίνησε την προπόνηση, αλλά δε κατάφερε να την τελειώσει. Αμέσως εξετάστηκε από τον ιατρό της ομάδας, κ.Τσικούρη και απευθείας τον έστειλε να κάνει μαγνητική τομογραφία της οποίας τα αποτελέσματα δεν ήταν πολύ καλά.
Η εξέταση έδειξε ότι η κήλη στον μεσοσπονδύλιο δίσκο που ταλαιπώρησε τόσο πολύ τον Βασιλόπουλο πέρυσι έχει μεγαλώσει, ωστόσο δεν υπάρχουν έντονα πιεστικά προβλήματα στη ρίζα του νεύρου. Το ανησυχητικό δεν είναι ότι η συμμετοχή του στους τελικούς είναι αμφίβολη, αλλά ότι η λύση του χειρουργείου μοιάζει ως πιθανή. Ένα χειρουργείο που είναι αρκετά περίπλοκο και χρίζει ιδιαίτερης προσοχής.
Μια χρονιά όπου ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος δε πήρε όσες ευκαιρίες άξιζε από τον Παναγιώτη Γιαννάκη τελειώνει με τον πλέον άσχημο τρόπο για αυτόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: