Κυριακή 23 Μαΐου 2010

Σκέψεις για το Παπαστράτειο

Οι πόροι στον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό δεν είναι δα και αναρίθμητοι, τα κουκιά φαντάζουν μετρημένα και όλα πρέπει να προσμετρώνται, διότι δεν υπάρχουν λεφτά για χάσιμο. Ένα από αυτά που σκέφτονται στο μεγάλο λιμάνι, είναι να μετακομίσει η ομάδα βόλεϊ στο Παπαστράτειο, εκεί που κάποτε αγωνιζόταν η ομάδα μπάσκετ του συλλόγου, προτού αυτή πάει στην συνέχεια στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.
Αυτές τις ημέρες, λήγει το συμβόλαιο με τον Δήμο του Ρέντη, το νοίκι είναι ακριβό και δεν έχει εξακριβωθεί ακόμα το τι πρόκειται να συμβεί. Για το λόγο αυτό, εξετάζεται η λύση της μετακόμισης, αρκεί βέβαια να υπάρξει και συμφωνία με τον Δήμο του Πειραιά, ώστε να παραχωρηθεί το γήπεδο και να μπορεί να αγωνίζεται εκεί η ομάδα των ανδρών και των γυναικών.
Πάντως, ακόμα και να συμβεί αυτό, θα πρέπει να πέσουν χρήματα, διότι είναι σε κακό χάλι το κλειστό αυτή την στιγμή και η ανακατασκευή είναι αναγκαία. Βέβαια, μην ξεχνάει κανείς ότι για το κλειστό του Ρέντη δαπανήθηκαν κοντά στις 250.000 ευρώ από τον Βαγγέλη Μαρινάκη, προκειμένου να αποκτήσει τη σημερινή του μορφή και να είναι ένα πολύ όμορφο γήπεδο. Εν αναμονή των εξελίξεων, λοιπόν...

Δεν υπάρχουν σχόλια: