Κυριακή 23 Μαΐου 2010

Αγωνία για δέκα παίκτες

Σε... αναμμένα κάρβουνα κάθονται 10 παίκτες του Ολυμπιακού, οι οποίοι δεν ξέρουν σε ποια ομάδα θα αγωνίζονται τη νέα περίοδο.
Συγκεκριμένα πρόκειται για τους Αντώνη Νικοπολίδη, Πάβελ Κόβατς, Λεωνίδα Παναγόπουλου, Μίχαλ Ζεβλάκοφ, Ντιντιέ Ντομί, Τάσου Πάντου, Ιεροκλή Στολτίδη και Λομάνα Λούα Λούα τα συμβόλαια των οποίων που εκπνέουν το καλοκαίρι, αλλά και για τους δανεικούς Ούρκο Πάρντο και Χεσούς Ντάτολο.
Ουδείς έχει ενημερώσει τους παραπάνω ποδοσφαιριστές για το τι θα κάνουν και το μόνο που ξέρουν είναι ότι θα πρέπει να δώσουν το "παρών" στην πρώτη προπόνηση της ομάδας στις 14 Ιουνίου.
Αν εξαιρέσουμε τον Αντώνη Νικοπολίδη, ο οποίος θα εγκαταλείψει εκτός απροόπτου την δράση και τον Χεσούς Ντάτολο, ο οποίος θα επιστρέψει κατά πάσα πιθανότητα στη Νάπολι, όλοι οι άλλοι είναι στον... αέρα, αφού δεν υπάρχει ξεκάθαρη άποψη για το αν ο Ολυμπιακός θέλει να τους ανανεώσει το συμβόλαιο.
Μέχρι την Γενική Συνέλευση στις 14 Ιουνίου τα πάντα "παγώνουν" και κανείς δεν μπορεί να πει με ασφάλεια για το τι θα γίνει, ενόψει της νέας περιόδου. Είναι λογικό, λοιπόν, οι παίκτες να αγωνιούν για το μέλλον τους, αφού οι πρώτες εκτιμήσεις θέλουν να έχει γίνει το όποιο “ξεσκαρτάρισμα” από το νέο προπονητή στο τελευταίο δεκαήμερο του Ιουνίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: