Τετάρτη 30 Ιουνίου 2010

Θέλει να σαρώσει ο Μαρινάκης!

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης είχε δηλώσει πως δεν θα γίνουν μεταγραφές μέχρι να πέσουν οι υπογραφές τις μεταβίβασης των μετοχών. Αυτό αναμένεται να γίνει σήμερα, επομένως μπορούμε κάλλιστα να μιλάμε ότι θα ξεκινήσει ο αγώνας δρόμου για να έρθουν οι παίκτες που θα προκαλέσουν αίσθηση και θα βοηθήσουν άμεσα την ομάδα.
Να σαρώσει την Ελλάδα
Παπούτσι από τον τόπο σου λέει η ελληνική παροιμία, αλλά ο Μαρινάκης δεν σκέφτεται να φέρει… μπαλωμένο! Ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού θέλει να κάνει αισθητή την παρουσία του στην Ελλάδα και να φέρει παίκτες που μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα.
ΟΡΑΣΙΟ ΚΑΡΝΤΟΣΟ
Η αρχή φαίνεται πως έγινε με τον έμπειρο αμυντικό μέσο του Αστέρα Τρίπολης. Ο Αργεντίνος έχει αφήσει εξαιρετικές εντυπώσεις και έχει προκαλέσει πολλές φορές το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού. Οι «ερυθρόλευκοι» φαίνεται πως έχουν έρθει σε συμφωνία με τον Καρντόσο κι αναμένεται στην Ελλάδα για να υπογράψει το συμβόλαιό του. Από τον Ολυμπιακό πάντως το διαψεύδουν.
ΚΟΥΜΟΡΤΖΙ – ΜΑΝΙΑΤΗΣ
Οι δύο άσοι του Πανιωνίου έχουν απασχολήσει τον Ολυμπιακό. Τόσο ο Γκανέζος μέσος, όσο κι ο αρχηγός των «κυανέρυθρων» αρέσουν στον Εβαλντ Λίνεν που πιστεύει ότι μπορούν να δώσουν πολλές λύσεις. Οι δύο ΠΑΕ αρνείται ότι έχουν γίνει επαφές, όμως, οι δικές μας πληροφορίες κάνουν λόγο πως με 3,2 εκατ. ευρώ και οι δύο θα πάνε πακέτο στο λιμάνι!
ΝΤΑΝΙΕΛ ΜΑΪΣΤΟΡΟΒΙΤΣ
Ο Ολυμπιακός έχει προσεγγίσει τον Σουηδό αμυντικό. Είναι γνωστό ότι οι «ερυθρόλευκοι» ψάχνουν για έναν κεντρικό αμυντικό και η περίπτωση του Μαϊστόροβιτς είναι κάτι παραπάνω από ιδανική! Ο λόγος; Μα φυσικά ότι ξέρει την ελληνική πραγματικότητα, ότι έχει άψογη συνεργασία με τον Μέλμπεργκ που είναι συμπαίκτες στην Εθνική. Μένει να ξεκαθαρίσει τι θα γίνει με την ΑΕΚ που θέλει να ξεφορτωθεί το συμβόλαιό του!
ΤΑΣΟΣ ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ
Ο Ολυμπιακός έχει εκφράσει το ενδιαφέρον του για τον ταλαντούχο άσο του Πανσερραϊκού και είναι αποφασισμένος να επενδύσει πάνω του. Μπορεί το θέμα να έχει παγώσει προσωρινά, αλλά είναι δεδομένο ότι οι «ερυθρόλευκοι» θα κινηθούν για να τον αποκτήσουν.
ΤΟ ΜΠΑΜ
Σε κάθε ομάδα οι παίκτες εργαλεία είναι κάτι παραπάνω από χρήσιμοι, αλλά τα μεγάλα ονόματα είναι που κάνουν την διαφορά. Στον Ολυμπιακό δεν κρύβουν ότι ο Μαρινάκης θέλει να κάνει το μεγάλο μπαμ και να φέρει ένα όνομα κράχτη, ο οποίος, όμως, θα προσφέρει και στην ομάδα! Ηδη έχουν ακουστεί πάρα πολλά ονόματα, με αυτά των Μπαπτίστα και Γκούτι να έχουν παίξει πιο γερά. Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι Πειραιώτες θα κάνουν το μπαμ, προκειμένου να ευχαριστήσουν τον κόσμο και να στείλουν τους… φιλάθλους στο αεροδρόμιο!

Δεν υπάρχουν σχόλια: