Τετάρτη 30 Ιουνίου 2010

Θέλει Μοριέντες ο Ντάρκο!

Το όνομά του έχει... παίξει για τον Ολυμπιακό πολλά καλοκαίρια, ποτέ όμως δεν επήλθε γάμος. Ο λόγος για τον Φερνάντο Μοριέντες, τον Ισπανό επιθετικό που την φετινή σεζόν αγωνίσθηκε στη Γαλλία με τη φανέλα της Μαρσέιγ (12 συμμετοχές, 1 γκολ).
Σύμφωνα με πληροφορίες ο 34χρονος άσος έχει προταθεί και πάλι στους ερυθρόλευκους και μάλιστα αυτή τη φορά η περίπτωσή του έχει έναν πολύ σημαντικό υποστηρικτή, τον Ντάρκο Κοβάσεβιτς.
Ο νυν τεχνικός σύμβουλος του Ολυμπιακού, διατηρεί φιλικές σχέσεις με τον Μοριέντες, αλλά αυτό είναι δευτερευούσης σημασίας. Το θέμα είναι ότι ο Ντάρκο, παίρνοντας ως παράδειγμα την δική του περίπτωση, που είχε έρθει στην Ελλάδα σε ανάλογη ηλικία και είχε βγάλει... μάτια, αντίστοιχα θεωρεί τον άσο της Μαρσέιγ εξαιρετική περίπτωση για τη θέση του φουνταριστού.
Η αλήθεια είναι ότι έχει τεράστια εμπειρία απ' όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης και φυσικά έχει το ένστικτο του σκόρερ μέσα του. Το γεγονός ότι δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Μαρσέιγ, δεν είναι πρόβλημα...
Άλλωστε ο Μοριέντες αυτές τις μέρες βρίσκεται στο Μεξικό και συζητάει με ομάδα από το συγκεκριμένο πρωτάθλημα. Και αυτό αποδεικνύει ότι η σχέση του με την Μαρσέϊγ είναι σχεδόν τελειωμένη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: