Τετάρτη 30 Ιουνίου 2010

"Να γίνει του Βούκτσεβιτς"

Στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας επιμένουν για τη μεταγραφή του Σιμόν Βούκτσεβιτς στον Ολυμπιακό! Οι Πορτογάλοι έστειλαν φαξ στην πειραϊκή ΠΑΕ και ζητάνε να ισχύσει η συμφωνία για τον δανεισμό του Μαυροβούνιου διεθνή για ένα χρόνο! Στην Σπόρτινγκ θεωρούν ότι η (σημειωτέον υπογεγραμμένη) συμφωνία τους με τον Ολυμπιακό είναι εν ισχύ και θέλουν να το αποδεχθούν και οι ερυθρόλευκοι, παρότι έχουν στείλει τον παίκτη πίσω στη Λισαβόνα!
Ο Ολυμπιακός απάντησε κι αυτός με φαξ, τονίζοντας ότι η συμφωνία που όντως υπάρχει με την Σπόρτινγκ δεν μπορεί να ισχύσει, για τον λόγο ότι ο Ολυμπιακός δεν συμφώνησε τελικά με τον ίδιο τον Βούκτσεβιτς.
"Η συμφωνία είναι τριμερής κι όχι διμερής. Πρέπει να συμφωνήσουν κι ο Ολυμπιακός με την Σπόρτινγκ κι ο Ολυμπιακός με τον Βούκτσεβιτς και η Σπόρτινγκ με τον Βούκτσεβιτς. Όντως, υπάρχει συμφωνία μεταξύ Ολυμπιακού και Σπόρτινγκ και Σπόρτινγκ και Βούκτσεβιτς, αλλά δεν υπάρχει συμφωνία μεταξύ Ολυμπιακού και Βούκτσεβιτς. Συνεπώς, δεν μπορεί να γίνει δεκτή η θέση σας, να ισχύσει ο δανεισμός του παίκτη", ήταν η απάντηση του Ολυμπιακού, που έβαλε τέλος στη μεταγραφή.
Εκτός πια κι αν η Σπόρτινγκ με τον μάνατζερ του Βούκτσεβιτς προχωρήσουν στην απειλή τους και πάνε στη ΦΙΦΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: