Τετάρτη 30 Ιουνίου 2010

Παικταράς ο Μιραλάς


Ο Μιραλάς έχει αρχίσει και βγάζει μάτια στις προπονήσεις του Ολυμπιακού και όχι μόνο. Ο παικταράς, έχει εγκλιματιστεί στον Ολυμπιακό και δείχνει να μην τον τρομάζει τίποτα. Ο... λογαριασμός του άνοιξε με τα γκολ που σημείωσε στο φιλικό με την Καουφμπόιρεν, ενώ η συνέχεια δόθηκε στην απογευματινή προπόνηση της Τετάρτης.
Σε μια φάση, κατά τη διάρκεια του οικογενειακού διπλού, στο οποίο επικράτησαν άνετα με 3-0 οι "κίτρινοι", ο Μπάμποβιτς έκανε ένα γύρισμα, στο οποίο αποδέκτης της μπάλας έγινε ο Μιραλάς. Έβαλε ένα καταπληκτικό γκολ ο Βέλγος, που πραγματικά αρχίζει και βγάζει το ψωμί του, ήδη από τη Γερμανία. Φανταστείτε τι έχει να γίνει σε αγώνες του Ολυμπιακού στο Ναό και όχι μόνο. ΑΠΛΑ ΧΑΛΑΣΜΟΣ.
Ο παίκτης είναι χάρμα ιδέσθαι, δεν μασάει και σκοράρει. Πάρα πολύ καλός και έχει την ευκαιρία να κάνει καριέρα στον Ολυμπιακό. Από εκεί και πέρα, το 2-0, έγινε από τον Όσκαρ και το 3-0 ο Γιάννης Παπαδόπουλος.
Στο διπλό, οι παίκτες έπαιξαν 11 εναντίον 11 στα 3/4 του γηπέδου και αξίζει να αναφερθεί πως ο Μπάμποβιτς αφήνει θετικές εντυπώσεις, αν και ακόμα είναι πάρα πολύ νωρίς για να βγουν ασφαλή συμπεράσματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: