Τετάρτη 30 Ιουνίου 2010

Με βοηθό τον Αγγέλου...

Μπορεί αρχικά να υπήρχαν κάποιες διαφωνίες, ωστόσο ήταν θέματα που έτσι κι αλλιώς θα ξεπερνούσε ο Ολυμπιακός στις διαπραγματεύσεις του με τον Ντούσαν Ίβκοβιτς. Η διοίκηση της ΚΑΕ διαπραγματεύτηκε με τον ατζέντη του Σέρβου τεχνικού Μίσκο Ρασνάτοβιτς, το οικονομικό σκέλος δείχνει να διευθετείται, ενώ δόθηκε το σχετικό "ναι" από τους "ερυθρόλευκους" για τον Βαγγέλη Αγγέλου και τον δεύτερο συνεργάτη του Ντούντα τον Αλεκσάνταρ Κέσαρ.
Ο Κέσαρ είναι άμεσος συνεργάτης του Ίβκοβιτς στην εθνική ομάδα της Σερβίας και διετέλεσε πρώτος προπονητής στην Ουράλ Γκρέιτ. Όσο για τον Αγγέλου η παρουσία του αποδείχθηκε μάλλον απαραίτητη δεδομένου ότι γνωρίζει άπταιστα την ελληνική πραγματικότητα και ανήκει στην ελίτ των Ελλήνων προπονητών. Ακόμα και στην Ντιναμό που συνεργάστηκε με τον Ντούσαν Ίβκοβιτς ήταν η κρυφή δύναμη του πάγκου.
Στο επιτελείο του Σέρβου προπονητή θα μείνει και ο Μίλαν Τόμιτς. Μία κίνηση επίσης λογική, αφού ο Τόμιτς εκτός από σημαία της ομάδας έχει κάνει όλα αυτά τα χρόνια και τεράστια προπονητικά βήματα. Το θέμα του γυμναστή παραμένει μετέωρο αν και ο Ολυμπιακός δεν δείχνει διατεθειμένος να κάνει το λάθος και να αποδεσμεύσει τον ικανότατο Ανδρέα Γκατζούλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: