Τετάρτη 30 Ιουνίου 2010

Εποχή Μαρινάκη στον Ολυμπιακό

Σωκράτης Κόκκαλης & Ευάγγελος Μαρινάκης συναντήθηκαν στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός το μεσημέρι της Τετάρτης (30/6) και είναι γεγονός η ολοκλήρωση και τυπικά του "deal" της μεταβίβασης του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών του ιστορικού προέδρου προς τον Έλληνα εφοπλιστή. Η νέα εποχή στο ποδοσφαιρικό τμήμα του συλλόγου είναι γεγονός και ο 43χρονος επιχειρηματίας είναι και επίσημα το μεγάλο αφεντικό των ερυθρολεύκων, σε αυτήν την αλλαγή σελίδας στα διοικητικά του Ολυμπιακού.
Την προσεχή Τρίτη, όπως ανακοίνωσε αργότερα η ΠΑΕ, οι δυο άνδρες θα παραχωρήσουν κοινή συνέντευξη Τύπου στην αίθουσα Τύπου του γηπέδου "Γ. Καραϊσκάκης" και ο Ευάγγελος Μαρινάκης θα μιλήσε για πρώτη φορά ως ο νέος ισχυρός άνδρας του μεγαλύτερου αθλητικού οργανισμού της χώρας. Μια πολύ μεγάλη στιγμή για την ομάδα του Πειραιά, καθώς μπαίνει ένα τέλος εποχής στον ανυπέρβλητο ηγέτη επί 17 χρόνια, Σωκράτη Κόκκαλη, που πάντως μένει με ένα ποσοστό 11% και συνάμα διατηρεί και την προεδρία της ΠΑΕ.
Στις 16:53, αποχώρησε από τα γραφεία της Πλατείας Αλεξάνδρας ο νέος μεγαλομέτοχος χωρίς να θέλει να κάνει κάποιες δηλώσεις προς τους δημοσιογράφους που βρίσκονται εκεί για να καλύψουν το θέμα, ενώ ο Σωκράτης Κόκκαλης τρία λεπτά μετά βγήκε χαμογελαστός και αποχώρησε και εκείνος χωρίς να μιλήσει.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:
"Πραγματοποιήθηκε σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ, συνάντηση των κ.κ. Σωκράτη Κόκκαλη και Ευάγγελου Μαρινάκη σχετικά με τη συμφωνία απόκτησης του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ από τον Ευάγγελο Μαρινάκη. Ανακοινώνεται ότι επήλθε πλήρης συμφωνία, το κείμενο της οποίας θα υπογραφεί την Τρίτη 06/07/2010 και θα επακολουθήσει κοινή Συνέντευξη Τύπου των δύο ανδρών".

Δεν υπάρχουν σχόλια: