Παρασκευή 23 Ιουλίου 2010

Φήμες για Καϊτά

Ο Σάνι Καϊτά φέρεται να απασχολεί τον Ολυμπιακό σύμφωνα με σενάρια στο εξωτερικό. Ιστοσελίδες αναφέρουν ότι οι Πειραιώτες είναι ανάμεσα στους πιθανούς προορισμούς του παίκτη της Μονακό.
Ο Καϊτά έγινε γνωστός στο ελληνικό κοινό από την κόκκινη κάρτα που αντίκρισε στο Μουντιάλ στην αναμέτρηση της εθνικής μας ομάδας με αυτή της Νιγηρίας.
Ο ποδοσφαιριστής ανήκει στην Μονακό που τα τελευταία χρόνια τον έστειλε στη Ρωσία ως δανεικό σε Κούμπαν, Λοκομοτίβ Μόσχας και Αλάνια.
Όπως υποστηρίζουν οι ιστοσελίδες MTNFootball.com και thisdayonline.com ο Ολυμπιακός μπαίνει στο κυνήγι ώστε να τον κάνει δικό του. Πέρα από τον Ολυμπιακό τον παίκτη φέρεται να θέλει και η αγγλική Γουέστ Χαμ.
Συγκεκριμένα, αυτό που γράφουν τα δημοσιεύματα είναι ότι ο Καϊτά έχει συμβόλαιο με την Μονακό αλλά μπορεί να υπάρξει μετακίνηση ή στην Αγγλία που δείχνει να προτιμά, με την Γουέστ Χαμ να έχει κάνει κρούση ή στον Ολυμπιακό ή στην Ισπανία, καθώς ενδιαφέρονται Εσπανιόλ και Σεβίλλη.
Ενας εκ των εκπροσώπων του ο Τιγκάνι Μπαμπαγκίντα μιλώντας στο MTNFootball.com, είπε: "Εμείς μόνο περιμένουμε για μια συγκεκριμένη προσφορά από τα ενδιαφερόμενα σωματεία, πριν να ξέρουμε πραγματικά που θα παίζει στη νέα σεζόν. Ο Καϊτά προτιμά την επιλογή της Αγγλίας και μπορεί να αποκτήσει άδεια εργασίας γιατί συμμετείχε σε ποσοστό μεγαλύτερο από το 70% των αγώνων της Εθνικής Νιγηρίας."

Δεν υπάρχουν σχόλια: