Παρασκευή 30 Ιουλίου 2010

Γράφουν για Ανάν οι Νορβηγοί

Ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Γκανέζο μέσο της Ρόζενμποργκ, Αντονι Ανάν, αποκαλύπτουν τα νορβηγικά ΜΜΕ.
Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα του καναλιού «tv2sporten» αναφέρει ότι υπάρχουν πολλές ενδείξεις ότι η Ρόζενμποργκ θα πουλήσει τον Ανάν που έλαμψε με τις εμφανίσεις του με την Γκάνα στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Νοτίου Αφρικής και κάλυψε επάξια το κενό του τραυματία Μίκαελ Εσιέν.
Συνεργάτης του μάνατζερ του 24χρόνου αμυντικού μέσου επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον μεγάλης ελληνικής ομάδας ενώ σύμφωνα με την εφημερίδα «Αftenbladet» ο Ολυμπιακός κινείται για την απόκτησή του δυναμικού αμυντικού χαφ.
Ο ίδιος ο Ανάν βλέπει με καλό μάτι μια πιθανή μεταγραφή στην Ελλάδα καθώς επιθυμεί να αποχωρήσει από το Τρόντχαϊμ και την Ρόζενμποργκ: «Οι μεγαλύτερες ελληνικές ομάδες ενδιαφέρονται για μένα. Είναι δυνατοί σύλλογοι με καλούς παίκτες», δήλωσε ο Γκανέζος μέσος ο οποίος ωστόσο δεν γνωρίζει ποια ομάδα τον θέλει!
«Ολες οι προτάσεις έρχονται μέσω ατζέντηδων, αν και δεν έχω ακούσει τίποτα ο ίδιος για ποια ομάδα πρόκειται», συμπλήρωσε ο Ανάν.
Από την πλευρά του ο αθλητικός διευθυντής της Ρόζενμποργκ, Ερικ Χοφτούν υποστήριξε ότι η νορβηγική ομάδα δεν έχει δεχτεί ακόμα πρόταση για τον Ανάν.
«Ακόμα δεν έχουμε δεχτεί καμία πρόταση αλλά η μεταγραφική περίοδος κλείνει σ’ ένα μήνα. Για να είμαι ειλικρινής, ξαφνιάζομαι δεδομένου ότι τα πήγε εξαιρετικά στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Πάντως στις μέρες μας δεν κινούνται πολλά λεφτά στο μεταγραφικό παζάρι όπως συνέβαινε τα προηγούμενα χρόνια. Θα δούμε τι θα γίνει», τόνισε ο Χοφτούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: