Παρασκευή 30 Ιουλίου 2010

Εν αναμονή της απάντησης για Παπάζογλου

Μπορεί οι τρεις κεντρικοί αμυντικοί του Ολυμπιακού (Μέλμπεργκ, Α. Παπαδόπουλος, Μοδέστο) να είναι πρώτης γραμμής και να λύνουν εν πολλοίς τα χέρια του Έβαλντ Λίνεν, όμως μην ξεχνάμε ότι πέραν του Μίχαλ Ζεβλάκοφ έχει αποχωρήσει από την ομάδα και ο Κυριάκος Παπαδόπουλος. Για το λόγο αυτό, η ομάδα κοιτάζει να κλείσει και τέταρτο στόπερ, με τον Τάσο Παπάζογλου του Πανσερραϊκού να είναι ο πρώτος στόχος για την θέση.
Οι Πειραιώτες έχουν καταθέσει επίσημη πρόταση ύψους 450.000 ευρώ για τον αμυντικό των Σερραίων συν έναν δανεικό.
ΣΗΜΕΡΑ εκπνέει η διορία των ερυθρολεύκων και ο Πέτρος Θεοδωρίδης οφείλει να δώσει μια τελεσίδικη απάντηση, καθώς το θέμα έχει τραβήξει σε μάκρος. Η επιθυμία του παίκτη είναι να παίξει για τη μεγαλύτερη ομάδα της χώρας, η πρόταση είναι αρκούντως ικανοποιητική για έναν παίκτη 22 ετών, επομένως είναι προς το συμφέρον του διοικητικού ηγέτη των "λιονταριών" να απαντήσει άμεσα και μάλιστα θετικά.
Όπως και να 'χει, αν η απάντηση είναι αρνητική, τότε ο Ολυμπιακός δεν θα επανέλθει και θα στραφεί σε άλλες λύσεις. Άλλωστε, μιλάμε για μια εναλλακτική επιλογή και όχι για βασικό παίκτη, άρα έχουν χρόνο οι Πειραιώτες να κοιτάξουν διάφορες περιπτώσεις μέσα στον Αύγουστο. Το σίριαλ φτάνει στο τέλος του...

Δεν υπάρχουν σχόλια: