Παρασκευή 23 Ιουλίου 2010

"Είμαι διψασμένος για τίτλους"


O Άλμπερτ Ριέρα ανήκει και επίσημα στην οικογένεια του Ολυμπιακού! Το "super deal" των 25 εκατομμυρίων ευρώ ολοκληρώθηκε και τυπικά το απόγευμα της Παρασκευής (23/7). Ο Ισπανός αριστερός μέσος παρουσιάστηκε επίσημα από την πειραϊκή ΠΑΕ, αφού πρώτα υπέγραψε το συμβόλαιό του με τους ερυθρόλευκους.
Η επίσημη ανακοίνωση
Το πρωί της Παρασκευής (23/7), ο Άλμπερτ Ριέρα πέρασε με επιτυχία τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια μετέβη στα γραφεία της πειραϊκής ΠΑΕ, όπου και υπέγραψε το πλουσιοπάροχο συμβόλαιο συνεργασίας για τα επόμενα 3+1 χρόνια. Ο 28άχρονος ποδοσφαιριστής θα πάει στη χώρα του και θα επιστρέψει στην Ελλάδα την προσεχή Τρίτη (27/7). Δεν υπολογίζεται, φυσικά, για το πρώτο ματς με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ και πιθανότατα θα ντεμπουτάρει στον επαναληπτικό αγώνα του Ισραήλ, στις 5 Αυγούστου.
Αναλυτικά, η ανακοίνωση του πειραϊκού συλλόγου: "Η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την απόκτηση, από την Λίβερπουλ, του διεθνούς Ισπανού μεσοεπιθετικού Άλμπερτ Ριέρα. Ο ποδοσφαιριστής υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας".

Δεν υπάρχουν σχόλια: