Παρασκευή 6 Αυγούστου 2010

Τελειώνουν Λίνεν-Ντιόγκο

Έξαλλος ήταν με τους Λίνεν και Ντιόγκο ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Τα πήρε στο κρανίο και είναι αποφασισμένος να τους τελειώσει. Και πολύ άντεξε.
Η απαράδεκτη εμφάνιση του Ολυμπιακού στο Ισραήλ και η ήττα με 1-0 από τη Μακάμπι, ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Ο Μαρινάκης, που έχει ξοδέψει τόσα χρήματα φέτος για την ενίσχυση της ομάδας, είδε το δημιούργημά του να αποκλείεται από... μπασκετμπολίστες και ως εκ τούτου, δεν μπορούσε να αντέξει άλλο.
Με το που τελείωσε ο αγώνας, είχε πάρει τις αποφάσεις του. Θα τελειώσει τους Λίνεν και Ντιόγκο, καθώς βλέπει πως δεν μπορεί να πάει ο δικός του Ολυμπιακός μπροστά με αυτούς. Ο Γερμανός είναι αλλού για αλλού, ο Βραζιλιάνος στον κόσμος του, άρα μάλλον θα πρέπει να κάνουν στην άκρη για να προχωρήσει ο σύλλογος.
Ο Λίνεν δεν μπορεί να διαχειριστεί την ομάδα, ο Ντιόγκο αντιδρά σαν να είναι 5χρονο παιδάκι, ενώ στον παίκτη, προσθέστε το γεγονός πως σε καμία περίπτωση δεν θυμίζει ποδοσφαιριστή. Απλά παίζει για να παίζει και δεν μπορεί πλέον.
Όλα αυτά δεν έχουν περάσει απαρατήρητα από τον Μαρινάκη, ο οποίος είναι αποφασισμένος να τους τελειώσει. Και λίαν συντόμως, μάλιστα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: