Κυριακή 22 Αυγούστου 2010

Ο Ουρτάδο θα "κλείσει" την Δευτέρα

Την Δευτέρα (23/8) αναμένεται να τελειώσει θετικά το σήριαλ της μεταγραφής του Μοϊσές Ουρτάδο, κάτι που επιβεβαίωσε και με δηλώσεις του, ο μάνατζερ του Ισπανού ανασταλτικού χαφ. Είναι χαρακτηριστικό πως ο 29άχρονος ποδοσφαιριστής, δεν αγωνίστηκε στο τελευταίο φιλικό της Εσπανιόλ.
Ο Μοϊσές Ουρτάδο, o oποίος αποτελεί τον "εκλεκτό" του προπονητή Ερνέστο Βαλβέρδε για να αποτελέσει τον ιδανικό παρτενέρ του Ντουντού στον άξονα της ερυθρόλευκης ενδεκάδας, αναμένεται να γίνει επίσημα ποδοσφαιριστής των Πειραιωτών την ερχόμενη Δευτέρα (23/8). Συγκεκριμένα, ο εκπρόσωπος του 29άχρονου Ισπανού ανασταλτικού μέσου που την προηγούμενη εβδομάδα είχε δηλώσει πως δεν υπήρχε καμία επίσημη πρόταση, μιλά πλέον για προχωρημένες συζητήσεις με τον Ολυμπιακό και συγκεκριμένες προτάσεις τις οποίες εξετάζουν.
Σε ερώτηση για το αν θεωρεί πιο πιθανό να γίνει η μεταγραφή η όχι, ο μάνατζερ του ποδοσφαιριστή, Σάλας, ήταν ξεκάθαρος: "Σαφώς και είμαστε πιο κοντά στο να επιτευχθεί η συμφωνία".
Ερωτηθείς για το πότε πρόκειται να μπει τέλος στο συγκεκριμένο σήριαλ, ο μάνατζερ του 29χρονου άσου, είπει: "Πάμε για Δευτέρα".
Αξίζει να σημειωθεί πως ο Μοϊσές Ουρτάδο δεν χρησιμοποιήθηκε καθόλου στο φιλικό της Εσπανιόλ με την Νάστικ από την Ταραγόνα, κάτι που μαρτυρά πως η υπόθεση είναι -σχεδόν- τελειωμένη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: