Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2010

Στο στόχαστρο του Θρύλου ο Κεϊτά

Την Δευτέρα, οι Ντάρκο Κοβάσεβιτς και Ανδρέας Νινιάδης παρακολούθησαν από κοντά τον Ουίλιαμ Βενκέρ της Ναντ στον αγώνα της Ligue 2 με τη Ρεμς (ήττα με 2-1 για τα "καναρίνια") και πλέον αναμένεται το "scouting report" στον Ερνέστο Βαλβέρδε, το οποίο δεν πρέπει να είναι και το πλέον πλούσιο του κόσμου, μιας και ο 21χρονος Γάλλος αμυντικός μέσος δεν έθελξε με την απόδοσή του.
Πάντως, οι Πειραιώτες τσεκάρουν περιπτώσεις, προκειμένου να κάνουν τις κινήσεις τους τον Δεκέμβριο ή το ερχόμενο καλοκαίρι, με τα νιάτα να έχουν τη μερίδα του λέοντος. Για το λόγο αυτό, όπως συνέβη με την περίπτωση του Βενκέρ, τον οποίο η λογική λέει ότι θα τον ξαναδούν οι άνθρωποι της ομάδας, κάτι ανάλογο φαίνεται να ισχύει με τον 18χρονο κεντρικό μέσο του ΠΑΣ Γιάννινα, Πολ Κεϊτά.
Όπως αναφέρει η εφημερίδα "ΦΩΣ", ο Σενεγαλέζος άσος έχει κινήσει το ενδιαφέρον των Πειραιωτών και θέλουν να τον παρακολουθήσουν αρκετές φορές στο πρωτάθλημα της Football League, προκειμένου να σχηματίσουν την καλύτερη δυνατή άποψη για το ταλέντο του και τις προοπτικές του.
Αν μη τι άλλο, το απόκτημα του ΠΑΣ βρίσκεται ακόμα στα "σπάργανα", αλλά προφανώς κάτι έχουν... μυριστεί οι άνθρωποι του Ολυμπιακού και επιθυμούν να τον βάλουν στο στόχαστρό τους. Ο ύψους 1.94μ. ποδοσφαιριστής, που λέγεται ότι το γνωρίζει καλά το τόπι και δεν είναι μόνο "πνευμόνια", ίσως απασχολήσει το ρεπορτάζ των ερυθρολεύκων στο άμεσο μέλλον. Προς το παρόν, θα αρκεστούν οι υπεύθυνοι στο να το δουν και αν αντιληφθούν ότι το "έχει", τότε τίποτα δεν αποκλείεται...

Δεν υπάρχουν σχόλια: