Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2010

«Αυτόν τον Ολυμπιακό θέλω»

Η εικόνα του Ολυμπιακού ενθουσίασε και τον Ερνέστο Βαλβέρδε μαζί με τους όλους φίλους της ομάδας!
Αυτό παραδέχτηκε αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα με τον Αστέρα τρίπολης και τη νίκη με 3-0. Ο Ισπανός μίλησε στην κρατική τηλεόραση. Όταν ρωτήθηκε αν αυτός είναι ο Ολυμπιακός που θέλει να βλέπει, απάντησε με ικανοποίηση: "Ναι, αυτός είναι που θέλουν όλοι να βλέπουν. Μπήκαμε με μεγάλη ένταση στον αγώνα και είχαμε ευκαιρίες. Αν έμπαινε πιο νωρίς το δεύτερο γκολ θα μπορούσαμε να παίξουμε νωρίτερα πιο ελεύθερα".
Σχετικά με τις πολλές ευκαιρίες και το δέυτερο γκολ των ερυθρολέυκων που "κλείδωσε τη νίκη", ο Βαλβέρδε είπε: "Θέλαμε το δεύτερο γκολ. Μετά από αυτό, αφού το πετύχουμε, είμαστε πιο ήρεμοι, πιο ήσυχοι και σταματάμε να σπαταλάμε τις δυνάμεις μας, να κουραζόμαστε. Όταν προσπαθούμε για το δεύτερο γκολ σπαταλάμε πιο πολλές δυνάμεις".
Από εκεί και πέρα, στη συνέντευξη Τύπου, ο Βαλβέρδε είπε. "Έγινε ένα ωραίο παιχνίδι. Παίζαμε στην έδρα μας και οι οπαδοί μας στήριξαν και μας βοήθησαν να έχουμε ρυθμό.Πάντα υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης και πάντα θέλουμε να παίζουμε έτσι. Θα προσπαθήσουμε να το επαναλάβουμε στην πορεία. Είχαμε πολλές ευκαιρίες, είμαστε ευχαριστημένοι, απλά πετυχαίνουμε λίγα γκολ. Πρέπει να γίνουμε πιο αποτελεσματικοί.Αυτό που μου άρεσε είναι πως όταν χάναμε την μπάλα, πιάναμε αμέσως θέσεις άμυνας. Έχουμε πολλούς σπουδαίους παίκτες και ένας από αυτούς είναι ο Ιμπαγάσα. Αξίζει τον τίτλο του πολυτιμότερου παίκτη, αλλά η λίστα των MVP σήμερα ήταν μεγάλη. Όλοι οι παίκτες ήταν καλοί και όλοι τους ανταποκρίθηκαν".

Δεν υπάρχουν σχόλια: