Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2010

Κανένα πρόβλημα με Ριέρα

Tα χαμόγελα επέστρεψαν στον Ρέντη για λογαριασμό του Άλμπερτ Ριέρα, καθώς αρκετοί ανησύχησαν στο λιμάνι όταν στην προπόνηση ο Ισπανός μέσος ένιωσε ενοχλήσεις στην ποδοκνημική. Ο αριστεροπόδαρος χαφ, έκανε την Τρίτη (21/9) μαγνητική τομογραφία στο "Metropolitan", έχοντας δίπλα του τον γιατρό της ομάδας, Νίκο Τζουρούδη, τα αποτελέσματα της οποίας κάνουν λόγο πως δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό.
Η εξέταση ήταν καθαρή και ο ποδοσφαιριστής θα κάνει ειδική θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα προπόνησης την Τετάρτη (22/9) στο Αθλητικό Κέντρο του Ολυμπιακού και κατά πάσα πιθανότητα από την Πέμπτη (23/9) θα προπονηθεί ξανά μαζί με τους συμπαίκτες του. Η εξέλιξη αυτή χαροποιεί τον Ερνέστο Βαλβέρδε, καθώς θα μπορεί να υπολογίζει κανονικά τον Άλμπερτ Ριέρα, για το παιχνίδι του (25/9) Σαββάτου (19:30, NET) στο γήπεδο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης.
Το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ Ολυμπιακός:
"Ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας Αλμπερτ Ριέρα υποβλήθηκε σήμερα, στο θεραπευτήριο Metropolitan, σε μαγνητική τομογραφία. Από την εξέταση επιβεβαιώθηκε η αρχική διάγνωση για το οίδημα που έχει στην ποδοκνημική, το οποίο προέρχεται από κτύπημα που δέχθηκε στο παιχνίδι με τον Πανσερρραϊκό. Ο ποδοσφαιριστής θα ακολουθήσει το πρόγραμμα που θα αποφασίσει ο γιατρός της ομάδας μας και θα είναι διαθέσιμος για τον αγώνα του Σαββάτου με τον Αστέρα Τρίπολης".

Δεν υπάρχουν σχόλια: