Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2010

Ριέρα: "Θέλουμε χρόνο"

Ο Άλμπερτ Ριέρα τόνισε σε δηλώσεις του πως ο Ολυμπιακός είναι μια νέα ομάδα και θέλει τον χρόνο της ώστε να "δέσει". Ο Ισπανός τόνισε πως το σημαντικό αυτή την περίοδο είναι οι τρεις βαθμοί της νίκης.
O Άλμπερτ Ριέρα σχολίασε σχετικά: "Θα συμφωνήσω και εγώ πως το πιο σημαντικό αυτή την περίοδο είναι να κερδίζουμε και από την στιγμή που παίρνουμε τους βαθμούς θα πρέπει όλοι μας να είμαστε χαρούμενοι και ικανοποιημένοι. Αυτό μετράει, αυτό είναι το πιο σημαντικό, ώστε να φτάσουμε στον στόχο μας που είναι ο τίτλος στο τέλος της σεζόν".
Στη συνέχεια, ο αριστεροπόδαρος χαφ-εξτρέμ, στάθηκε στα αρκετά νέα πρόσωπα στην ομάδα του Ολυμπιακού:
"Σίγουρα ακόμη δεν παίζουμε πολύ καλά, το γνωρίζουμε αυτό, αλλά θεωρώ πως είναι φυσιολογικό. Είμαστε μια νέα ομάδα, με νέο προπονητή και με αρκετούς νέους παίκτες. Δεν έχουμε "δέσει" ακόμη, αλλά θα γίνει αυτό στην πορεία. Θέλουμε τον χρόνο μας, δεν είναι εύκολο, απλά χρειάζεται να συνεχίζουμε καθημερινά την προσπάθεια μας".
Ο Άλμπερτ Ριέρα βρίσκεται μερικούς μήνες, μόνο, στην ομάδα του Ολυμπιακού, αλλά μέχρι στιγμής νιώθει πολύ καλά τόσο με την παραμονή του στην Ελλάδα, όσο και με το κλίμα στο Ρέντη: "Η αλήθεια είναι πως πριν έρθω στην Αθήνα, δεν περίμενα να περνάω τόσο καλά, αλλά τελικά διαψεύστηκα. Αυτό που μου αρέσει, είναι το γεγονός πως έχουμε ένα οικογενειακό κλίμα στην ομάδα κάτι το οποίο δεν είναι εύκολο με τόσους νέους παίκτες, αλλά και όμως συμβαίνει. Είναι πολύ σημαντικό και θετικό το γεγονός αυτό και με χαροποιεί ιδιαίτερα".

Δεν υπάρχουν σχόλια: