Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2010

Η ωραία Άννα του Ολυμπιακού

To βόλεϊ φιλοξενεί κατά γενική ομολογία τις ωραιότερες γυναίκες και όποιος έχει αντίρρηση ας ρίξει μια ματιά στις πρόβες που έκαναν οι 12 Ελληνίδες αθλήτριες που θα παρουσιάσουν βραδινά φορέματα του σχεδιαστή Γιάννη Τόγκου του οίκου Kathy Heyndel, στη γιορτή της Α1 γυναικών. Θα φιλοξενηθεί τη Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου και ώρα 19:30 στην Τεχνόπολη στο Γκάζι.
Η εκδήλωση έχει σλόγκαν "Γυναικεία υπόθεση" θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση και η παρουσίαση του νέου σήματος του πρωταθλήματος της Α1 γυναικών, με παρουσιάστρια την πρώην βολειμπωλίστρια Βίκυ Χατζηβασιλείου. Στη φωτό η όμορφη Πειραιώτισσα Άννα Καββαθά του Ολυμπιακού.
Η εντυπωσιακή 23άχρονη κεντρική, Άννας Καββαθά, ανακοινώθηκε από τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό στις 10 Σεπτεμβρίου, η οποία μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στο Μαρκόπουλο. Η πανέμορφη Ελληνίδα αθλήτρια, είχει κάνει και δηλώσεις στο επίσημο σάιτ του συλλόγου, εκφράζοντας την ικανοποίησή της για την μετεγγραφή της στην ομάδα του Πειραιά:
"Είμαι πολύ χαρούμενη που έστω και την τελευταία στιγμή επιτεύχθηκε η μεταγραφή μου από το Μαρκόπουλο στον Ολυμπιακό. Νέα ομάδα, νέοι στόχοι. Όταν μάλιστα η νέα ομάδα είναι ο Ολυμπιακός ο πήχης των απαιτήσεων ανεβαίνει πολύ ψηλά. Οπότε, πρέπει να προσπαθήσω ακόμη περισσότερο και μέσα από τις προπονήσεις να γίνομαι καθημερινά καλύτερη".

Δεν υπάρχουν σχόλια: